Ραντεβού στο Λονδίνο

00:02 | 28/04/2021

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 και η πρόκριση στον τελικό του Champions League θα κριθεί στο Λονδίνο.

Η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ απέσπασε ισοπαλία με σκορ, 1-1, στη Μαδρίτη από την Ρεάλ, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και την προσεχή Τετάρτη (5/05) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα επιδιώξει να «υπερασπιστεί» το προβάδισμα που απέκτησε για να βρεθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Οι «μερένγκες», που σαφώς και διατηρούν ελπίδες για να ξεπεράσουν την εις βάρος τους κατάσταση, παρέμειναν αήττητοι για 18ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο, σε οκτώ βράδια από σήμερα θα χρειαστούν νίκη στο Λονδίνο, η τουλάχιστον, ισοπαλία με πάνω από ένα γκολ, για να προκριθούν στον τελικό.

Ο Καρίμ Μπενζεμά με το 28ο εφετινό του γκολ με την φανέλα της Ρεάλ, έφερε το ματς στα ίσια στο 29' με τρομερό γυριστό, απαντώντας στο γρήγορο προβάδισμα των "μπλε" με το γκολ του Πούλισικ στο 14'.

Η ρεβάνς θα γίνει στο Λονδίνο, στο "Στάμφορντ Μπριτζ" την επόμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε ότι αύριο, Μ.Τετάρτη, είναι προγραμματισμένος ο άλλος ημιτελικός, το ματς της Παρί με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Γαλλία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.