Ράσταβατς: «Να είμαστε αρκετά έξυπνοι ενόψει τελικού»

19:31 | 13/04/2025

Πώς σχολίασε ο προπονητής του ΟΦΗ την εικόνα στην Τρίπολη και τη ψυχολογία ενόψει της 17ης Μαϊου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Μίλαν Ράσταβατς αναφέρθηκε στην εικόνα του ΟΦΗ στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και τη διάθεση των γηπεδούχων, ενώ στάθηκε στη διαχείριση ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό, εκεί που είναι το μυαλό όλων.

«Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τον Αστέρα για τη νίκη του. Η εντύπωση μου είναι πως ήθελαν λίγο περισσότερο τη νίκη από εμάς. Ουσιαστικά το παιχνίδι είχε πολλά λάθη εννοώ από το συνηθισμένο και πιστεύω πως η μεγαλύτερη διάθεση που είχε ο αντίπαλος, έκρινε το παιχνίδι. Στο δικό μας παιχνίδι δεν ήθελα να είμαστε τόσο στατικοί στο επιθετικό κομμάτι και προς το τέλος φαινόταν ότι ήμασταν περισσότερο ενεργητικοί και μας οδήγησε εκεί το αποτέλεσμα. Είναι ξεκάθαρο πως δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και στους δύο στόχους και εύχομαι να είμαστε αρκετά έξυπνοι ώστε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την περίοδο ενόψει του τελικού».

Ολοκληρώνοντας, ο Σέρβος κόουτς είπε: «Πρώτα από όλα, όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι το διάστημα που ακολουθεί έξι εβδομάδες μέχρι τον τελικό είναι δύσκολο να διαχειριστεί. Όμως το καλό είναι ότι πλησιάζει αυτή η ημερομηνία και πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια από ότι μέχρι τώρα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.