Ρεάλ Μαδρίτης, έτοιμη για το 3ο συνεχόμενο!

23:45 | 01/05/2018

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης (2-2) στο ''Μπερναμπέου'' σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι - 3ος σερί τελικός CHL για την ''βασίλισσα''

Παρ ότι η Μπάγερν Μονάχου ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και στα δύο 90λεπτα, όμως δεν κέρδισε κανένα ματς και μοιραία έμεινε εκτός από την Ισπανική ομάδα. Πρωταγωνιστής ο Μπενζεμά με τα δύο γκολ αλλά και ο Κέιλορ Νάβας με σημαντικές επεμβάσεις. Τεράστιο λάθος ο Ουλράιχ στις αρχές του β' μέρους και στο 2-1.

Η Μπάγερν Μονάχου προηγήθηκε με τον Κίμιχ μόλις στο 3', όμως η απάντηση της Ρεάλ ήταν άμεση (11') με γκολ του Μπενζεμά έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μαρσελο. Καλύτερη η γερμανική ομάδα στο α' όμως η Ρεάλ Μαδρίτης άντεχε στις πιέσεις. Το β' μέρος ξεκίνησε με επική γκάφα του Ούλραιχ η οποία άλλαξε το ρου του αγώνα. Ο Μπενζεμά έκανε το 2-1 και το παιχνίδι έγινε... ροντέο. Η Μπάγερν έκανε επιθέσεις κατά... κύμματα, είχε σημαντικές φάσεις για το 2-2, το οποίο ήρθε από τον κορυφαίο Χάμες Ροντρίγκεζ στο 63'. Η Ρεάλ προσπάθησε με αντεπιθέσεις, η ομάδα του Χάινκες έκανε ένα εξαιρετικό ματς, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και τελικά το ματς έμεινε στο 2-2 και η πρόκριση στη Ρεάλ. 

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Λούκας Βάθκεθ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβατσιτς (73' Καζεμίρο), Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο (88' Νάτσο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (72' Μπέιλ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζούλε, Αλάμπα, Τολισό (75' Βάγκνερ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες (84' Χάβι Μαρτίνεθ), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

Έτσι, μετά τις κατακτήσεις του 2014, του 2016 αλλά και του 2017, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το εισιτήριο για έναν ακόμη τελικό του UEFA Champions League. Αυτός θα είναι ο 16ος τελικός για την ομάδα της Μαδρίτης, ενώ αν αναδειχθεί ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης θα φτάσει τις 13 κούπες (2η η Μίλαν με 7).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.