ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΕΑΛ: Απίστευτη πρόκριση στον τελικό!

00:39 | 05/05/2022

Ιστορική ανατροπή για τη Ρεάλ Μαδρίτης (3-1 τη Σίτι) και επική πρόκριση στον τελικό του Champions League!

Η Σίτι κρατούσε μέχρι το 90' το 0-1 στο "Μπερναμπέου", αλλά η επτάψυχη Ρεάλ δεν το παράτησε. Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί ο Μπενζεμά "σφράγισε" το 3-1 και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 28ης Μαϊου στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού απέναντι στη Λίβερπουλ!

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς στο "Μπερναμπέου" ξεκίνησε με την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό όπως και στον πρώτο καταπληκτικό και χορταστικό αγώνα στο Μάντσεστερ. Η Ρεάλ μπήκε πιο επιθετικά και η Σίτι ανέβηκε με την πάροδο του χρόνου.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς γκολ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καλύτερη και είχε τις πιο επικίνδυνες στιγμές, με τον Κουρτουά να έχει μάλιστα μία σπουδαία επέμβαση στο 20ο λεπτό στο σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά και μάλιστα έχασε νωρίς-νωρίς μεγάλη ευκαιρία με τον Βινίσιους. Η ομάδα του Αντσελότι είχε αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης και κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να πετύχει το γκολ.

Όταν η Σίτι κατάφερε να ισορροπήσει έβγαλε ξανά την ποιότητά της στο χορτάρι και βρήκε το γκολ για να κλειδώσει την πρόκριση. Συγκεκριμένα στο 73ο λεπτό μετά από ταχύτατη αντεπίθεση ο Μαχρέζ με τρομερό πλασέ με το αριστερό "εκτέλεσε" τον Κουρτουά στέλνοντας τη μπάλα στην κλειστή γωνία του για το 0-1.

Αυτό ήταν. Η Σίτι "σκότωσε" τη Ρεάλ και καταρράκωσε την ψυχολογία της και είχε ευκαιρίες και γι' άλλα γκολ. Όλα έδειχναν ότι το 0-1 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά οι Μαδριλένοι έκαναν μία αδιανόητη επιστροφή -κόντρα στη ροή του ματς και των προγνωστικών- και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση!

Η επτάψυχη η Ρέαλ μετά από τις απίστευτες προκρίσεις επί των Παρί και Τσέλσι, έριξε στο καναβάτσο την Σίτι, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά (στο 90' και στο 92') με τον Ροντρίγκο, μένοντας ολοζώντανη στο κυνήγι της πρόκρισης!

Η μεγάλη ανατροπή, η τρομερή ανατροπή της ισπανικής ομάδας συνεχίστηκε και στην παράταση, αφού στο 94ο λεπτό ο Μπενζεμά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ντίας, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 3-1 που ήταν και σκορ πρόκρισης!

Η Σίτι αντέδρασε και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 105' να μειώσει σε 3-2, με τον Κουρτουά να αποκρούει με υπερένταση τη μπάλα πέφτοντας στη δεξιά γωνία του μετά από την κεφαλιά του Φόντεν.

Ο χρόνος κυλούσε βασανιστικά για τους γηπεδούχους που δέχθηκαν αφόρητη πίεση από την αγγλική ομάδα που έψαχνε το 3-2 που θα έστελνε το ματς στα πέναλτι. Τελικά το 3-1 έμεινε και η Ρεάλ πήρε μία επική πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της 28ης Μαϊου απέναντι στη Λίβερπουλ!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.