Ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων

20:54 | 30/03/2018

Σοφή αποδεικνύεται η σκέψη των διοικούντων του ΟΦΗ να ξεκινήσει όσο νωρίτερα γίνεται η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη.

Πάνω από 300 εισιτήρια έχουν «φύγει» ήδη, από την πρώτη ημέρα όπου τέθηκαν στη διάθεση του κοινού. Αρκετός είναι ο κόσμος ο οποίο προνοεί να πάρει έγκαιρα τα εισιτήριά του, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Με το που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια, είναι αρκετός ο κόσμος ο οποίος περνά από το γραφείο της ΠΑΕ στο «Γεντί Κουλέ», προκειμένου να αγοράσει εισιτήριο σε διάφορες θύρες του γηπέδου.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ είναι η μεγαλύτερη κινητικότητα που έχει παρουσιαστεί σε προπώληση εισιτηρίων μέχρι σήμερα, λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, ίσως να είναι και το πλέον σημαντικό.

Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι πως μέχρι και την παραμονή του αγώνα θα έχουν πουληθεί περισσότερα από 2 με 2,5 χιλιάδες εισιτήρια, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει ρεκόρ προσέλευσης σε εφετινό ματς του ΟΦΗ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ στις θύρες 1,4 και 5, ενώ στις θύρες 2, 3, 7, 8 και 9 η τιμή είναι 15€.

Το γραφείο θα είναι ανοικτό και το Σάββατο (31/3) από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι, ενώ τις καθημερινές θα είναι ανοικτό και το απόγευμα από τις 5:00 μέχρι τις 8:30.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.