Ρεθυμνιακός-Πλατανιάς: Δεν αναβάλλεται το παιχνίδι​, δεν αποσύρεται ο Ρεθυμνιακός

09:34 | 22/05/2021

Κανονικά θα διεξαχθεί το κυριακάτικο παιχνίδι μεταξύ του Ρεθυμνιακού και του Πλατανιά, παρά τα κρούσματα κορωνοϊού στους γηπεδούχους.

Μάλιστα, μετά την απόφαση της ΕΠΟ, στον Ρεθυμνιακό έγινε έκτακτο Δ.Σ. με θέμα την συμμετοχή της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

«Μετά λοιπόν και από την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ για την απόρριψη του αιτήματος αναβολής της συνάντησης με τον Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία του συλλόγου, όπου αποφασίστηκε με 5 ψήφους υπέρ και 4 κατά η συνέχιση της συμμετοχής του Ρεθυμνιακού στο ιδιαίτερο όπως διαμορφώθηκε από τις υπάρχουσες συνθήκες φετινό πρωτάθλημα Η απόφαση αυτή λήφθηκε με σεβασμό προς την μεγάλη ιστορία που συνοδεύει τον σύλλογο, αλλά και του ήθους και αξιών που συνοδεύουν τους διοικούντες του που πασχίζουν ανιδιοτελώς να προσφέρουν το δικό τους «λιθαράκι» στο άθλημα το οποίο υπηρετούν. Το ποδόσφαιρο.

Έτσι αύριο στο γήπεδο της Σοχώρας, ο Ρεθυμνιακός έστω και αποδεκατισμένος θα συνεχίσει να δίνει την «μάχη» του για την παραμονή, με σεβασμό προς κάθε αντίπαλο, με σεβασμό προς την υγεία του κάθε αθλητή, με σεβασμό στην προσπάθεια για καλύτερη ποδοσφαιρική «επόμενη ημέρα». Έστω και υπό αντίξοες συνθήκες και αποφάσεις που στερούνται λογικής και δικαιοσύνης. Αλλά με την ίδια αφοσίωση και πίστη. Έστω και με απροπόνητους, για την ασφάλεια τους, αλλά υγιείς αθλητές θα συνεχίσει την προσπάθεια του.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.