Ρεθυμνιακός: «Τα καλύτερα έρχονται…»

16:41 | 01/02/2021

Ο Παναγιώτης Παπιομίτογλου δε χάνει το κουράγιο του.

Στη Γ’ Εθνική επικρατεί η απόλυτη αβεβαιότητα, ωστόσο ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ρεθυμνιακού έδωσε το… σύνθημα στους συναδέλφους του να μην τα παρατάνε.

Τόνισε πως η ομάδα του είναι πειθαρχημένη και εφόσον γίνει η επανέναρξη της δράσης, θα βρεθεί σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Αναλυτικά είπε:

«Αρχικά θέλω να πω πως το κλίμα της ομάδας είναι πολύ ζεστό, από τον πρόεδρο μέχρι και τον φροντιστή της. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, μέσα στα αποδυτήρια. Θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την καλή πορεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Έχουμε δύο νικηφόρα ματς από τα 4 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτό διότι σε κάθε αγώνα δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και βγάλαμε πράγματα που δουλέψαμε στις προπονήσεις.

Όσον αφορά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού θέλω να πω πως κάθε αθλητής και ομάδα επηρεάζεται καλώς ή κακώς. Όμως εμείς έχουμε έναν έμπειρο γυμναστή, τον Ανδρέα Δρυγιαννάκη, που μας έχει δώσει πρόγραμμα μέχρι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα όποτε γίνει αυτό.

Η ομάδα είναι πολύ πειθαρχημένη και πιστεύω ότι ακόμη και τώρα που ο καθένας μας δουλεύει ξεχωριστά όταν έρθει η ώρα να είμαστε ξανά σύνολο θα είμαστε ακόμη δυνατότερο.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες καλό κουράγιο και να μην τα παρατάνε. Να δουλεύουν και να κάνουν υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν σίγουρα. Θα επιστρέψουμε σύντομα στα γήπεδα και θα κάνουμε ξανά αυτό που αγαπάμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.