Ρήξη έσω πλάγιου ο Σελίμοβιτς-Θλάση Σαρδινέρο και Σολίς

14:13 | 09/02/2021

Άσχημα τα νέα στον ΟΦΗ με τους τραυματίες - αναλυτικά το ιατρικό δελτίο

Η κακοδαιμονία συνεχίζει να «χτυπάει» τον Όμιλο. Το ιατρικό δελτίο σήμερα επεφύλαξε άσχημα νέα για τον Γιώργο Σίμο και τους συνεργάτες του.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Βαχίντ Σελίμοβιτς υπέστη υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου β’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης 6 με 8 εβδομάδες.

Από’ κει και πέρα, ο Αντριάν Σαρδινέρο υπέστη θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού και ο Ναζαρίνο Σολίς θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο.

Ο Ισπανός και ο Αργεντινός δεν υπολογίζονται από το τεχνικό επιτελείο για τις επόμενες 10 με 15 μέρες. Ο Σελίμοβιτς, αν και τραυματίας, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο (14/02).

Η σχετική ενημέρωση: «Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (9/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προπόνηση της ομάδας μας, στην οποία συμμετείχαν μόνο όσοι δεν έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα ματς του Ιανουαρίου (Λυμπεράκης, Μαρινάκης, De Guzman, Mellado, Μίγγος, Neira, Sakor, Σουρνάκης, Vaz, Castaignos, Γκαργκαλατζίδης, Γιάννου, Γρίβας, Solis, Souza), ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν ότι ο Vahid Selimovic υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου β’ βαθμού, ο Nazareno Solis θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο, ενώ ο Adrian Sardinero υπέστη θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού.

Κανονικά προπονήθηκε ο Felipe Souza. Ο Απόστολος Γιάννου συμμετείχε για μια ακόμα μέρα σε μέρος του προγράμματος. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Πραξιτέλης Βούρος και Adil Nabi έκαναν θεραπεία. Οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (14/2) με τον Βόλο, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (10/2), στις 15:00».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.