Ρίβερ-Μπόκα: Βρέθηκε η ημερομηνία, αλλά όχι το μέρος

08:49 | 28/11/2018

Αποφάσισαν ότι... δεν αποφάσισαν για τον περίφημο δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

«Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν», όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός. Ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς θα διεξαχθεί στις 8 ή στις 9 Δεκεμβρίου, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το μέρος και το γήπεδο.

Μετά από συσκέψεις των επικεφαλής, αποφασίστηκε η ημερομηνία και μένει να επικυρωθεί, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ο τόπος διεξαγωγής αν και είναι δεδομένο πως το ντέρμπι θα γίνει εκτός Αργεντινής.

Με τα τωρινά δεδομένα είναι πιθανό η αναμέτρηση των δύο ομάδων να διεξαχθεί στην Ιταλία, αλλά εξετάζεται και η περίπτωση των ΗΠΑ. Παράλληλα, στο τραπέζι «έπεσε» και το ενδεχόμενο το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των μελών της αποστολής.

Η απόφαση δεν αποκλείεται να βγει τις επόμενες ώρες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.