Ρίγη συγκίνησης για την είσοδο του Κόμπι στο Hall of Fame

08:39 | 16/05/2021

Ο αδικοχαμένος σούπερ σταρ μπήκε στο πάνθεον του ΝΒΑ.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η τελετή εισόδου του Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame. Η σύζυγος του, Βανέσα, μίλησε με υπέροχα λόγια για τον Black Mamba, έχοντας στο πλευρό της τον Μάικλ Τζόρνταν.

«Ο Κόμπι σε θαύμαζε. Το να είσαι εδώ, σημαίνει πολλά για εμάς. Μακάρι ο άνδρας μου να ήταν εδώ για να λάβει αυτό το βραβείο. Και αυτός και η Τζίτζι άξιζαν να βρίσκονται εδώ για να παρακολουθήσουν την τελετή.

Είναι σαν να τον βλέπω να παίρνει το βραβείο και να λέει τα δικά του. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Κόμπι. Ήταν μοναδικός. Τα στατιστικά του μιλούν από μόνα τους, δεν έκοψε ποτέ δρόμο όταν κάτι αφορούσε το μπάσκετ.

Τον θυμάμαι να λέει ότι ο κόσμος έβαλε στην άκρη κάποια χρήματα για να τον δει, ίσως για μία φορά, δεν ήθελε να μένει εκτός αγώνων. Το σημαντικότερο κατόρθωμά του ήταν ότι έγινε ο καλύτερος πατέρας για τα κορίτσια του.

Σε κάθε ζωή, πάλι εσένα θα διάλεγα. Συγχαρητήρια μωρό μου, τα κατάφερες, είσαι στο Hall of Fame τώρα. Είσαι ένας αληθινός πρωταθλητής, όχι απλώς ένας MVP. Είσαι ένας σπουδαίος. Είμαι περήφανη για εσένα, θα σε αγαπώ για πάντα, Κόμπι Μπράιαντ», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόντες στην τελετή ήταν οι Μάτζικ Τζόνσον, Πάου Γκασόλ, Τζούλιους Έρβινγκ, Ντοκ Ρίβερς, Ντάνι Έιντζ, Χακίμ Ολάζουον και Αλόνζο Μούρνινγκ ενώ στο τέλος όλο το κοινό φώναξε ρυθμικά «Κόμπι, Κόμπι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.