Ρολάν Γκαρός: Διαδηλώτρια διέκοψε τον δεύτερο ημιτελικό... για το τέλος του κόσμου

09:30 | 04/06/2022

Μια διαδηλώτρια διέκοψε τον ημιτελικό ανδρών του Ρολάν Γκαρός, μεταξύ του Κροάτη Μαριν Τσίλιτς και του Νορβηγού Κάσπερ Ρούουντ, όταν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του «Philippe Chatrier» και δέθηκε στο φιλέ.

Οι παίκτες απομακρύνθηκαν άμεσα από το γήπεδο και το παιχνίδι διεκόπη, τη στιγμή που ο Ρούουντ είχε το προβάδισμα με 3-6, 6-4, 4-1. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας, πάντως, ενεργοποιήθηκαν και η διαδηλώτρια απομακρύνθηκε.

Η γυναίκα, η οποία φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «απομένουν 1028 μέρες», έδεσε τον εαυτό της στην άκρη του φιλέ με ένα κορδόνι στο λαιμό της.

Δεν ήταν σαφές τι σήμαινε το μήνυμα, που ήταν γραμμένο και στις δύο πλευρές της λευκής μπλούζας της, αλλά οι περισσότερες εκτιμήσεις έκαναν λόγο... για το τέλος του κόσμου.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από 15 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διακόπτεται παιχνίδι στην Ιστορία των Ρολάν Γκαρός. Κατά τη διάρκεια του τελικού ανδρών του 2009, ένας θεατής πήδηξε στο από τις εξέδρες και προσπάθησε να βάλει ένα καπέλο στο κεφάλι του Ρότζερ Φέντερερ, ενώ στη «μάχη» του 2013 μεταξύ Ραφαέλ Ναδάλ και Ντέιβιντ Φέρερ, ένας μασκοφόρος διαδηλωτής έτρεξε γύρω από το γήπεδο κουνώντας μια φωτοβολίδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.