Roland Garros: Αποκλείστηκε στα προκριματικά η Παπαμιχαήλ

15:40 | 17/05/2022

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ "λύγισε" στο tie-break του 3ου σετ της αναμέτρησής της με την Ysaline Bonaventure, στα προκριματικά του Roland Garros.

Η Παπαμιχαήλ έκανε μια καλή προσπάθεια μετά από 2,5 ώρες μάχης όμως "λύγισε" από την Bonaventure, με 6-1, 3-6, 7-6 (4).

Η 27χρονη Βελγίδα, Νο.170 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 6-1, 3-1. Η Παπαμιχαήλ, Νο.172 στον κόσμο, κατάφερε να αντιδράσει και κέρδισε τα 5 επόμενα games για να ανατρέψει το 2ο σετ, από το 1-3 στο 6-3.

Η 29χρονη Ελληνίδα άνοιξε με break το αποφασιστικό σετ, διευρύνοντας το σερί της στα 7 κερδισμένα games για να προηγηθεί με 2-0. Η Bonaventure ισοφάρισε σε 3-3, με την Παπαμιχαήλ να κερδίζει ένα κρίσιμο game στη συνέχεια, μετά από 7 ισοπαλίες, για να πάρει ξανά το προβάδισμα.

Η Δέσποινα κατάφερε μάλιστα να κάνει και το break, για να προηγηθεί με 5-3, έχασε όμως τη μεγάλη ευκαιρία να κλείσει το ματς στο σερβίς της, φτάνοντας έως και 2 πόντους μακριά από την πρόκριση.

Η Bonaventure δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε σε 5-5, με το σετ να κρίνεται τελικά στο tie-break 10 πόντων, όπου η Βελγίδα έκανε τα λιγότερα λάθη και επιβλήθηκε με 10-4.

Με τη νίκη αυτή, η Bonaventure μπήκε στον 2ο γύρο των προκριματικών του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βρετανίδα Yuriko Miyazaki.

Θυμίζουμε πως στο ταμπλό των προκριματικών του Roland Garros συμμετέχει και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία θα αντιμετωπίσει για τον 1ο γύρο τη Valeria Savinykh.

Πηγή: tennisnews.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.