Ρομάνο: «Αν δεν πέθαινε ο Απ. Παπουτσάκης δεν θα αποχωρούσα από τον Εργοτέλη»

17:05 | 26/09/2022

Ο παλιός παίκτης του Εργοτέλη μιλάει με συγκινητικά λόγια για την παλιά του ομάδα.

Ο πρώην χαφ του Εργοτέλη, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός στο παιχνίδι του Άρη Βούλας με τον Ναυπακτιακό Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδας και έγινε ο γηραιότερος ξένος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στη διοργάνωση, μίλησε στο σάιτ sdna.gr για τα χρόνια του στον «Έργο»:

«Δεν το περίμενα πως θα έμενα για έξι σεζόν στον Εργοτέλη. Στην Αργεντινή ήταν κάτι σύνηθες τότε να αλλάζεις ομάδα σχεδόν κάθε χρόνο. Δεν ήταν όπως στην Ευρώπη που μπορείς να μείνεις 2-3 χρόνια.

Στον Εργοτέλη αρχικά υπέγραψα για δύο χρόνια και σκεφτόμουν πως μόλις εξαντλήσω το συμβόλαιο θα γυρίσω στην Αργεντινή για να κλείσω εκεί την καριέρα μου. Ευτυχώς βρήκα όμως έναν τρομερό άνθρωπο στον Εργοτέλη όπως ήταν ο συγχωρεμένος ο πρόεδρος Παπουτσάκης, μια πόλη που με αγάπησε εμένα και την οικογένεια μου, αλλά και έναν φοβερό προπονητή που παραμένουμε φίλοι, τον Νίκο Καραγεωργίου.

Κατάφερα έτσι να μείνω έξι χρόνια. Μάλιστα αν δεν έφευγε ο πρόεδρος από την ζωή δεν θα αποχωρούσα από την ομάδα. Δεν είχα σκοπό να αλλάξω σύλλογο. Ήταν όλα πολύ καλά για την οικογένεια μου. Έφτασα στο σημείο να είμαι αρχηγός και ήμουν χαρούμενος.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.