Ρονάλντο: Έλεγχοι της εφορίας σε επιχείρηση του Πορτογάλου σταρ

19:20 | 03/11/2023

Το υπουργείο οικονομικών της Ισπανίας άνοιξε φάκελο για την κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών του Κριστιάνο Ρονάλντο, για έκδοση τιμολογίων χωρίς ΦΠΑ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει μία αυτοκρατορία επιχειρήσεων. Ο Πορτογάλος σταρ έχει επενδύσει ένα σημαντικό ποσό σε πληθώρα επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων σε μία κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η φορολογική υπηρεσία της Ισπανίας άνοιξε φάκελο για την συγκεκριμένη επιχείρηση, λόγω της έκδοσης τιμολογίων χωρίς ΦΠΑ σε εκατοντάδες πελάτες, μεταξύ του 2019 και του 2021, όπως αναφέρει η "Confidencial".

Η πλευρά της εταιρίας υποστηρίζει πως άτομα που έχουν αλωπεκία απαλλάσσονται από τον φόρο, καθώς πρόκειται για ασθένεια και παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας. Αντιθέτως, το υπουργείο οικονομικών από την πλευρά του θεωρεί πως γίνονται καθαρά για αισθητικούς σκοπούς και πρέπει να περιλαμβάνεται ΦΠΑ 21%.

Αφού η εταιρία του επιθετικού της Αλ Νασρ παράδωσε μία έκθεση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη γνώμη ειδικού γιατρού ειδικευμένου στη δερματολογία, στην οποία υποστηρίζεται ότι η αλωπεκία είναι ασθένεια και ότι απαιτείται "ιατρική θεραπεία" μεταμόσχευσης, αφήνει την υπόθεση στα χέρια των δικηγόρων.

Πηγή: SPORT24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.