Ρονάλντο: «Υπερασπιζόμαστε ομοφυλόφιλους, όμως όταν με φώναζαν χοντρό δεν μίλησε κανείς»

15:15 | 15/05/2019

Ο παλαίμαχος παίκτης της Βραζιλίας, Ρονάλντο, τα είπε έξω από τα δόντια αναφορικά με τον ρατσισμό και όσους υπερασπίζονται τους «αδύναμους» και μίλησε για την κριτική που είχε δεχθεί για βάρος το του.

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του ποδοσφαίρου Ρονάλντο τα είπε έξω από τα δόντια αναφορικά με τον ρατσισμό και όσους υπερασπίζονται τους «αδύναμους» και μίλησε για την κριτική που είχε δεχθεί για βάρος το του.

Μιλώντας στους Financial Times δήλωσε πως «υπερασπιζόμαστε τους μαύρους και τους ομοφυλόφιλους, αλλά κανείς δεν είπε τίποτα όταν με έλεγαν χοντρό». 

Παράλληλα το «φαινόμενο» όπως ήταν το παρατσούκλι του όσο αγωνιζόταν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα μίλησε και τις θεωρίες που είχαν ακουστεί στον τελικό του Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998. «Στον κόσμο αρέσουν οι συνωμοσίες. Λέγονται πολλές χαζομάρες. Δεν ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι εκείνη τη μέρα, αλλά πάλεψα και έτρεξα. Υπάρχουν μέρες που αισθάνεσαι καλά ή το αντίθετο. Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Κοίτα τον Μέσι με την Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή. Είναι ένας τελείως διαφορετικός ποδοσφαιριστής. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με την Εθνική ομάδα σε ένα μεγάλο τουρνουά». 

Πηγή:
sport-fm
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.