Ροντρίγκεζ για Ολυμπιακό: «Δεν μου φέρθηκαν καλά και δεν εκτίμησαν όσα έκανα»

12:00 | 25/05/2023

Σε συνέντευξή του σε Μέσο της Κολομβίας, ο Χάμες Ροντρίγκες έριξε τα "βέλη" του στον Ολυμπιακό μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα, τονίζοντας ότι δεν του φέρθηκαν καλά και με σοβαρό τρόπο, ούτε εκτίμησαν αυτά που προσέφερε στην ομάδα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει και αποχώρησε πρόωρα, αν και μεσούσης της σεζόν είχε αποφασιστεί να ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο.

Σε συνέντευξή του σε Μέσο της χώρας του, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικόε έριξε τα "καρφιά" του στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας ότι δεν του φέρθηκαν καλά και με σοβαρό τρόπο, ούτε εκτίμησαν αυτά που προσέφερε στην ομάδα.

"Ήμουν σε 24 παιχνίδια και έπαιξα αρκετά, θα μπορούσα να έχω πετύχει περισσότερα γκολ. Έπαιξα καλά. Τα νούμερα είναι λίγο χαμηλά για αυτό που έπαιξα", ανέφερε αρχικά για το εν Ελλάδι πέρασμά του και συνέχισε για την αποχώρησή του από τον σύλλογο:

"Δεν το μετανιώνω, όπως είπα και πριν. Και περισσότερο όταν δεν σου φέρονται καλά ή με σοβαρό τρόπο και δεν εκτιμούν αυτό που έχεις κάνει".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.