«Βιονικός» Ποτουρίδης

SMS
17:08 | 09/10/2018

Ο Γιάννης Ποτουρίδης είναι ο μοναδικός παίκτης, που δεν έχει χάσει ούτε… δευτερόλεπτο από τα φετινά ματς του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος από το ξεκίνημα της περιόδου προχωράει σε διαρκείς αλλαγές και δοκιμές προσώπων, προκειμένου να βρει την κατάλληλη «χημεία» για το συγκρότημα του. Το rotation είναι μεγάλο και σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν μπει στη σχετική… διαδικασία.

Για την ακρίβεια μονάχα ο Γιάννης Ποτουρίδης δεν έχει πέσει «θύμα» του. Ο 26χρονος αμυντικός είναι ο μοναδικός παίκτης του Ομίλου, που έχει το… απόλυτο. Έχει, δηλαδή, παίξει και στα έξι 90λεπτα της Super League, συν το ένα του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο πρωτάθλημα με τα 567 λεπτά συμμετοχής είναι πρώτος στη σχετική λίστα. Δεύτερος ακολουθεί ο Βουό με 521 λεπτά και την τριάδα συμπληρώνει ο Πλατέλλας με 468.

Το σερί του Ποτουρίδη, βέβαια, έχει ξεκινήσει από την περασμένη περίοδο. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε όλη τη διάρκεια των 4 τελευταίων αναμετρήσεων της προηγούμενης σεζόν στη Football League και έχει ήδη άλλες 7 την τρέχουσα χρονιά.

Η αξιόλογη, πάντως, επίδοση του έχει… ημερομηνία λήξης. Και αυτό γιατί ακόμη και αν συμπεριλαμβάνεται στο αρχικό σχήμα από τον προπονητή του και στα επόμενα ματς, μπορεί να μετρήσει άλλα 4…. φουλ 90λεπτα (3 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο) και να φτάσει συνολικά στα 15. Ο λόγος; Συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στη συνάντηση με τον Λεβαδειακό για τη 10η αγωνιστική της Super League. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.