Ρούνεϊ: Η σύζυγός του μιλάει για την αντίδραση του ποδοσφαιριστή στην αποβολή που είχε

18:00 | 09/11/2023

Η σύζυγος του Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε ανοιχτά για την αποβολή που υπέστη το 2008, την αντίδραση του πρώην ποδοσφαιριστή, καθώς και το γιατί στάθηκε στο πλευρό του Άγγλου παρά τις φήμες περί απιστίας του.

Η σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή Γουέιν Ρούνεϊ, πρόκειται να κυκλοφορήσει την αυτογραφία της, μέσω τις οποίας ρίχνει φως σε πολλές πτυχές της ιδιωτικής της ζωής με τον σύζυγό της.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν μόλις στα 12 τους στο Λίβερπουλ, ενώ μετά από λίγο καιρό βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Τέσσερα χρόνια αργότερα σε ηλικία 16 ετών άρχισαν να βγαίνουν.

Το ζευγάρι αφού αγόρασε ένα σπίτι αξίας 1.7 εκατομμυρίου, αρραβωνιάστηκε. Το 2008 παντρεύτηκαν, κάνοντας μία λαμπερή τελετή στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας, αν και λίγο καιρό αργότερα η Κόλεεν έμεινε έγκυος, η χαρά τους μετατράπηκε σε στενοχώρια λόγω της αποβολής που υπέστη.

Η 37χρονη μιλάει λεπτομερώς για αυτή τη δύσκολη και επίπονη εμπειρία, που συγκλόνισε τόσο αυτή, όσο και τον σύζυγό της. "Μόλις γυρίσαμε από το νοσοκομείο εκείνο το βράδυ, ο Ρούνεϊ ήταν απελπισμένος, ήθελε τόσο πολύ να γίνει μπαμπάς, ήταν συντετριμμένος από την απώλεια", αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της.

Έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι τα κατάφερε και η Κόλεεν έφερε στον κόσμο τον πρώτο τους παιδί από τα τέσσερα που έχουν αποκτήσει συνολικά στα 15 χρόνια γάμου.

Πέρα από όλα αυτά η σύζυγος του άλλοτε σταρ κάνει μία ξεχωριστή αναφορά στο γεγονός ότι έμεινε στο πλευρό του άντρα της, παρά τις φήμες περί απιστίας εις βάρος της.

"Ο κόσμος έχει ρωτήσει άλλους ανθρώπους γιατί έμεινα με τον Γουέιν, αλλά δεν με έχουν ρωτήσει εμένα προσωπικά. Υπήρχαν ατυχή πράγματα που έπρεπε να περάσουμε και οι οικογένειές μας έπρεπε να τα αντιμετωπίσουν, ήταν δύσκολο μερικές φορές και γι' αυτούς. Ο κύκλος μου με βοήθησε να περάσω αυτές τις στιγμές" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.