Ρουσάκης στο Capitano.gr: «Υπερήφανο όλο το Αρκαλοχώρι!»

08:58 | 05/03/2019

Ο Λευτέρης Ρουσάκης μίλησε στο Capitano.gr για τη σημασία της νίκης επί της Δαμάστας.

Ο προπονητής του ΟΦΑ έχει συνθέσει ένα εξαιρετικό τεχνικό δίδυμο με τον Γιώργο Κυριαζή και στα 13 ματς που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, η συγκομιδή είναι 12 νίκες και 1 ήττα.

Αναφερόμενος στο ντέρμπι της Κυριακής (03/03) ο Ρουσάκης τόνισε στο Capitano.gr πως το συγκρότημα του ήταν ανώτερο από τον αντίπαλο και με την επικράτηση του έκανε υπερήφανο όλο το Αρκαλοχώρι.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας για 90 λεπτά και παρά το γεγονός πως βρεθήκαμε πίσω από νωρίς στο σκορ, καταφέραμε και αντιδράσαμε. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο.

Εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας, γιατί ο κόσμος μας βοήθησε σημαντικά και πήραμε αυτό το ματς. Κάναμε την ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου υπερήφανη».

Όσον αφορά στη «μάχη» του τίτλου και την ισοβαθμία με την Δαμάστα, ο Ρουσάκης υπογράμμισε ότι ο ΟΦΑ θέλει να συνεχίσει με νίκες μέχρι τέλους και από’ κει και πέρα, ό,τι ήθελε προκύψει…

«Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο τεχνικό τιμ είπαμε ότι θα κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Μετά το ματς με τον Ρούβα έχουμε κάνει 8 σερί νίκες και κοιτάμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο, που είναι ο πρώτος στόχος.

Έχουμε αρκετά ματς ακόμη. Θεωρώ ότι οι δυο ομάδες θα γκελάρουν δύσκολα. Όμως εμείς θέλουμε να κάνουμε το καθήκον μας και να πετύχουμε το απόλυτο και έπειτα θα δούμε τι θα έχει κάνει και η Δαμάστα», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.