«Θέλουμε το Ηράκλειο και η Κρήτη να γίνει σημείο αναφοράς για τη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων». ​Στην Περιφέρεια Κρήτης δόθηκε συνέντευξη τύπου για το μεγάλο αθλητικό γεγονός Run Greece.

Το λόγο πήρε πρώτος ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Ε. Κουκιαδάκης τονίζοντας πως το Run Greece που ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια πλέον αποτελεί μεγάλο αθλητικό γεγονός. 

"Έχουμε τις δυνατότητες και αντέχουμε να φιλοξενούμε τέτοιες διοργανώσεις. Θέλουμε να αυξηθούν οι χορηγοί για να προσελκύσουμε περισσότερους ξένους επισκέπτες και αθλητές. Στόχος μας εξάλλου είναι η ενίσχυση αθλητικού και πολιτιστικού τουρισμού, αλλά και η διοργάνωση αθλητικών γεγονότων που θα έχουν σημείο αναφοράς την Κρήτη και το Ηράκλειο.", ανέφερε ο ίδιος.

Ο κ. Βαρδαβάς από την πλευρά του δήλωσε: "Το Ηράκλειο βρίσκεται στην κορυφή, στην οποία είναι δύσκολο να κρατηθείς. Φέτος το μειονέκτημα της αλλαγής διαδρομής το κάναμε πλεονέκτημα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στην παραλιακή και να τερματίσουν σε Ολυμπιακό Στάδιο, όπως το Παγκρήτιο."

Ο κ. Αντωνακάκης από τον ΣΕΓΑΣ είπε: " O κόσμος να χαρεί αυτό που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει."

Από την πλευρά του ο κ. Συριγωνάκης ανέφερε:" Πρόκειται για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Άνοιξης. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία της διοργάνωσης."Ο κ. Βουρεξάκης παρότρυνε τους γονείς να πάρουν μέρος μαζί με τα παιδιά τους.

Πηγή:
Cretalive
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.