Ρυθμιστής ο Τσιλιανίδης

ΟΦΗ

Η κατάσταση που θα επιστρέψει ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα καθορίσει πολλά στον ΟΦΗ της νέας σεζόν.

Ο Όμιλος δυστυχώς είχε πολλούς άτυχους την περασμένη περίοδο, αφού οι τραυματισμοί ήταν αλλεπάλληλοι και σοβαροί. Η απουσία, βέβαια, που «πλήγωσε» περισσότερο τον ηρακλειώτικο σύλλογο ήταν εκείνη του Κοσμά Τσιλιανίδη.

Ο Μακεδόνας άσος των «ασπρόμαυρων» επέστρεψε από επέμβαση χιαστών, αλλά είχε μόνο ορισμένες ολιγόλεπτες συμμετοχές, επειδή λίγο μετά την επάνοδο του μπήκε και πάλι στα… πιτς με καινούργιο πρόβλημα.

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλα έχασε ένα από τα δυνατά «όπλα» του και το κενό που άφησε πίσω του ο «Τσίλια» ήταν τεράστιο. Πρόκειται για παίκτη με καταπληκτικά στοιχεία, που κάνει τη διαφορά και διαθέτει ηγετική φυσιογνωμία.

Η παρουσία του, άλλωστε, δεν είναι απαραίτητη για τον ΟΦΗ μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στα αποδυτήρια, καθώς είναι ισχυρή προσωπικότητα.

Η επιστροφή του, επομένως, στη δράση αναμένεται με μεγάλη λαχτάρα στην κρητική ομάδα, αφού μπορεί ν’ αποτελέσει μία σπουδαία… εσωτερική μεταγραφή, δεδομένου πως στο προηγούμενο πρωτάθλημα δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, αποτελεί ερωτηματικό η κατάσταση που θα γυρίσει. Η αποχή του από τα γήπεδα είναι σημαντική, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί το χρόνο του για να βρεθεί στα δικά του-υψηλά-στάνταρ.

Οι «ασπρόμαυροι» φυσικά και δεν πρόκειται να ρισκάρουν, μιας και ο Τσιλιανίδης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το κλαμπ. Δεν είναι, άλλωστε, υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι θα έχει-τρόπον τινά-ρόλο ρυθμιστή για την εικόνα του ΟΦΗ της νέας σεζόν.

Αν αποθεραπευτεί πλήρως και καταφέρει να επανέλθει σύντομα, τότε η ομάδα του Ηρακλείου θα είναι και πάλι πανίσχυρη μεσοεπιθετικά.

Ο Τσιλιανίδης ανεβάζει επίπεδο τον Όμιλο και εφόσον είναι υγιής τα πάντα θα είναι πολύ καλύτερα για το σύνολο του Νιόπλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Podcast #4: Οι πρώτες αποχωρήσεις, οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.