Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ «έβαλαν φωτιά» στο Super Bowl

08:57 | 03/02/2020

Οι Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ ερμήνευσαν γνωστές τους επιτυχίες στο ημίχρονο του 54oυ Super Bowl και το ίντερνετ... τρελάθηκε με αυτά που είδε.

H Tζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα βγήκαν στο ημίχρονο του 54ου Super Bowl και τρέλαναν τους θεατές με τις κινήσεις τους.

Με την Σακίρα να κάνει την αρχή και την Λόπεζ να ακολουθεί, οι δύο Λατίνες έκαναν όλο τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί τους, δίνοντας ξανά λάμψη σε ένα σόου που πέρυσι φάνηκε να κάνει ένα βήμα πίσω με τους Maroon 5.

«Ας δείξουμε στον κόσμο τι μπορούν να κάνουν δύο Λατίνες» είχαν δηλώσει στην κοινή τους συνέντευξη πριν από τη συναυλία.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν στη σκηνή κλουβιά με παιδιά, ανάμεσά τους και η 11χρονη κόρη της Λόπεζ, Εμ Μαριμπέλ, που τραγούδησε ως μπαλάντα το σουξέ «Let's get Loud» της μητέρας της. Όταν η Λόπεζ επανεμφανίστηκε στη σκηνή ντυμένη με γούνα-αμερικανική σημαία τραγουδώντας στην κανονική του εκτέλεση το «Let's get Loud», η κόρη της έπιασε το ρεφρέν από το «Born In The USA» του Μπρους Σπρίνγκστιν. Με άλλα λόγια, είπαν ένα μεγάλο «fuck you» στον Ντόναλντ Τραμπ και στην πολιτική του όσον αφορά τα σύνορα.

Από το σόου δεν «έλειψε» ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του Τζιάνα, που έφυγαν με τραγικό τρόπο από τη ζωή πριν από μία εβδομάδα. Στη διάρκεια του «Let's Get Loud» ένας σταυρός φώτισε το γήπεδο, που πήρε τα χρώματα των Lakers, μωβ και χρυσό.

Η Σακίρα ήταν ήδη στη σκηνή παίζοντας ντραμς (!) στο «Let's Get Loud» και για το μεγάλο φινάλε έκανε ένα δυνατό ντουέτο με τη Λόπεζ στο «Waka Waka». Ήταν μια βραδιά που θα συζητιέται για πολύ καιρό και λυπόμαστε από τώρα τον επόμενο καλλιτέχνη που θα κληθεί να δώσει συναυλία του χρόνου στο Super Bowl...


Δείτε το βίντεο:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.