Σάκκαρη: «Έχω εμβολιαστεί, μου φαίνεται περίεργο που ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών δεν είναι εμβολιασμένο»

10:06 | 03/09/2021

Τι είπε σε συνέντευξη της η Μαρία Σάκκαρη για το εμβόλιο κατά του covid-19 ενώ εξέφρασε την απορία της γιατί αρκετοί συναθλητές δεν έχουν εμβολιαστεί

Έπειτα από εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες, η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει στο US OPEN. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε και της Σινιάκοβα, ενώ μετά το φινάλε του αγώνα μίλησε στην Βίκυ Γεωργάτου και το sdna.gr, αναφερόμενη μάλιστα και στο... επίκαιρο θέμα του εμβολίου, έπειτα και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά που προκάλεσαν ''θόρυβο''.

H Μαρία Σάκκαρη τόνισε:

«Έχω εμβολιαστεί εγώ, η οικογένειά μου, η ομάδα μου, όλοι οι φίλοι μου. Δεν έχω κάποιον τριγύρω μου που να μην είναι εμβολιασμένος. Αν ο άλλος έχει έναν καλό λόγο για τον οποίο δεν θέλει να εμβολιαστεί, είτε είναι θέμα υγείας, είτε θέλει μια κοπέλα να μείνει έγκυος και όχι γιατί θέλουν να μας βάλουν τσιπάκι, τότε να το καταλάβω. Αλλά πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος, εκτός αν βγει κάποιο φάρμακο, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Έτσι δεν θα φοράμε μάσκες στο tour, δεν θα έχουμε όλους αυτούς τους περιορισμούς, θα αρχίσει να γίνεται το τένις αυτό που ήταν, επομένως θα μπουν περισσότερα λεφτά πάλι. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι καλά μπορεί να φέρει το να ξαναμπούμε σε μια κανονικότητα. Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο που ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών δεν είναι εμβολιασμένο, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να καθίσω να ασχοληθώ με τον καθένα και το τι έχει στο μυαλό του, για ποιο λόγο δεν εμβολιάζεται. Θα έχουν τους λόγους τους φαντάζομαι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.