Σαλάχ: «Αποτύχαμε, είμαι συντετριμμένος»

12:00 | 26/05/2023

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, δήλωσε «εντελώς συντετριμμένος» που η ομάδα του δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Champions League και ότι ο σύλλογος είχε απογοητεύσει τους οπαδούς.

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1) επί της Τσέλσι την Πέμπτη έβαλε τέλος στις ελπίδες της Λίβερπουλ για μια θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι πέμπτη, με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την πρώτη τετράδα με ένα παιχνίδι να απομένει.

Την περασμένη σεζόν, η Λίβερπουλ τερμάτισε μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, αλλά φέτος δεν κατάφερε να απειλήσει λόγω τραυματισμών και κακής φόρμας.

«Είμαι εντελώς συντετριμμένος», έγραψε ο Σαλάχ στο Twitter. «Δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία για αυτό. Είχαμε όλα όσα χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στο Champions League της επόμενης χρονιάς και αποτύχαμε.

Είμαστε η Λίβερπουλ και η πρόκριση στην διοργάνωση είναι το ελάχιστο. Λυπάμαι, αλλά είναι πολύ νωρίς για μια αισιόδοξη ανάρτηση. Απογοητεύουμε εσάς και τους εαυτούς μας».

Η Λίβερπουλ παίζει στο Σαουθάμπτον στον τελευταίο της αγώνα της σεζόν την Κυριακή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.