Σαμαράς: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έπαιρνα τις ίδιες αποφάσεις»

14:21 | 18/10/2019

Συνέντευξη στην εφημερίδας ''Πατρίς'' παραχώρησε ο Α' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιώργος Σαμαράς

Τρία ερωτήματα, τρεις απαντήσεις. Ο Γιώργος Σαμαράς απάντησε σε τρία ερωτήματα της εφημερίδας «Πατρίς» με την αφορμή της συμπλήρωσης ενός χρόνου στο τιμόνι του ΟΦΗ από τον Μιχάλη Μπούση.

Διαβάστε τι είπε:

-Στον ένα χρόνο διοίκησης της ομάδας έχουν πάει μέχρι τώρα όλα όπως τα είχατε σκεφτεί στο ξεκίνημα;

«Σίγουρα από την πρώτη στιγμή υπήρχε και υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα σε συγκεκριμένα εξωαγωνιστικά θέματα. Κάποια απ΄ αυτά έχουν ήδη γίνει πράξη, με βάση το χρονοδιάγραμμα αυτό.

Κάποια άλλα, είτε λόγω γραφειοκρατίας είτε άλλων καταστάσεων για τις οποίες δεν είμαστε άμεσα υπεύθυνοι έχουν καθυστερήσει. Αυτό όμως δεν μας επηρεάζει. Εμείς μένουμε πιστοί στο πλάνο μας».

-Αν ξεκινούσατε τώρα ,θα αλλάζατε κάτι από αυτά που έχετε κάνει ή θα κάνατε ακριβώς τα ίδια;

«Είμαι της φιλοσοφίας ότι από τα λάθη μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Άρα αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα έπαιρνα ακριβώς τις ίδιες αποφάσεις, με σκοπό να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Λάθη πάντα θα γίνονται. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι εσκεμμένα, αφού κάθε απόφαση που λαμβάνουμε είναι πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας».

-Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και γενικότερα για το μέλλον;

«Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω για το αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι αυτή που θέλουμε σε όλους τους τομείς.

Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο διοικητικό με μοναδικό σκοπό να μεγαλώνουμε όσο το δυνατό περισσότερο το όνομα του ΟΦΗ. Τα θέματα της διοίκησης δεν εξαρτώνται από την πορεία της ομάδας.

Εμείς ακολουθούμε πιστά το πρότζεκτ, όπως άλλωστε είπαμε από την πρώτη στιγμή, ανεξάρτητα από την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων. Η  καλή πορεία της ομάδας απλώς κάνει τη δουλειά μας ακόμα πιο εύκολη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.