Σαμαράς: «Κι αυτοί που θα φύγουν θα είναι στην καρδιά μου»

17:40 | 23/05/2019

Ο Γιάννης Σαμαράς ευχαρίστησε τους παίκτες του ΟΦΗ για την προσπάθεια τους.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Ομίλου μίλησε στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές. Κι αφού πρώτα τους ανακοίνωσε πως μαζί με το τεχνικό δίδυμο των Βέρα-Ίσις αποφάσισαν να τους χαρίσουν την τελευταία προπόνηση της σεζόν, αναφέρθηκε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε άπαντες για τη δουλειά τους, πρόσθεσε πως κανείς στην ομάδα δεν έχασε την πίστη του και υποστήριξε ότι και οι ποδοσφαιριστές που θ’ αποχωρήσουν θα κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Ο κ. Σαμαράς είπε, μεταξύ άλλων: «Πριν εφτά – οκτώ μήνες που ξεκινήσαμε μαζί είχαμε έναν στόχο. Τον πετύχαμε. Μέσα σε αυτό το διάστημα περάσαμε πολλά. Εύκολα και δύσκολα. Τα περισσότερα δύσκολα, αλλά μείναμε ενωμένοι.

Δε χάσαμε ποτέ όμως την πίστη μας και τον προορισμό μας. Στο τέλος δικαιωθήκαμε. Το σημαντικό απ' αυτή την προσπάθεια είναι να κρατήσουμε τα θετικά και  μέσα απ' αυτά να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Σ' αυτούς τους εφτά μήνες, κάθε πρωί σηκωνόμουν και προσπαθούσα να μη σκέφτομαι αρνητικά. Ήθελα να έχω θετική σκέψη. Το σημαντικό είναι να έχουμε σταθερά συναισθήματα και να μην παρασυρόμαστε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους γι' αυτό το εφτάμηνο. Ακόμα και τα παιδιά που θα φύγουν, να ξέρετε ότι θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.