Σαν... ΠΑΣ στον πηγαιμό για την Ιθάκη

07:55 | 01/12/2018

Ακόμη ένα δύσκολο ματς για τον ΟΦΗ που αναζητά την... Ιθάκη του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ακόμη ένα δύσκολο ματς για τον ΟΦΗ που αναζητά την... Ιθάκη του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, ακόμα μία επιτακτική ανάγκη κατάκτησης της νίκης. Ο ΟΦΗ φιλοξενείται απόψε στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, Novasports 1) και δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένα παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί ως "τελικός", όπως όλα πλέον μέχρι το τέλος του α' γύρου, στην προσπάθεια για την ποδοσφαιρική του αναγέννηση.

Η κρητική ομάδα έχει να κερδίσει από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ο Αρης τη σόκαρε στο Γεντί Κουλέ με την ανατροπή στις καθυστερήσεις και την ήττα. Ο ΟΦΗ έχει μείνει στους 7 βαθμούς και επιζητά ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει τα πάνω του και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οχι πως ο ΠΑΣ τα πάει καλύτερα, αφού μόλις την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει μετά από καιρό το τρίποντο και να "ανασάνει".

Το καλό για τον ΟΦΗ είναι ότι μετά την ήττα από τον Αρη ο Μιχάλης Μπούσης έσπευσε να στείλει μήνυμα ενότητας θέλοντας να μη διαταραχθεί το κλίμα της ομάδας στην προσπάθεια που κάνει για να περάσει στη νέα εποχή.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου πηγαίνει στο αποψινό ματς με πάθος και αυτοπεποίθηση και με οδηγό τα τελευταία παιχνίδια ώστε να μην επαναλάβει τα ίδια μοιραία λάθη. Το κακό είναι ότι ο Ελληνας προπονητής για ακόμη μία φορά έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν έχει στην αποστολή τους Κουτσιανικούλη και Αραβίδη. Αντίθετα, επιστρέφει ο Παπαστεριανός, αλλά και ο Μεγιάδο.

Θυμίζουμε το πρόγραμμα του ΟΦΗ μέχρι το τέλος του α' γύρου:

01/12: ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (19:30) 
09/12: ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (17:15) 1
5/12: Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (19:30) 
22/12: ΟΦΗ-Ατρόμητος (17:15)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.