Σάρωσε τα βραβεία ο ΟΦΗ!

13:42 | 20/10/2020

Ο Όμιλος… πρωταγωνίστησε στα Sports Marketing Awards 2020!

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ είχε δηλώσει συμμετοχή σε 5 κατηγορίες και συγκέντρωσε έξι συνολικά βραβεία, καθώς αναδείχθηκε και κορυφαίο αθλητικό κλαμπ της χώρας.

Η σχετική ενημέρωση των «ασπρόμαυρων»: «Πέντε συμμετοχές, έξι βραβεία για την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925! Γίνεται; Όλα γίνονται, με την ομάδα μας να ψηφίζεται ως το κορυφαίο αθλητικό Club της χώρας, λόγω των πέντε βραβείων που κατέκτησε στα Sports Marketing Awards 2020!

PLATINUM στην κατηγορία “Best Sports Events” για τη δράση: “Ο Άγιος Βασίλης είναι… ΟΦΗ”, η οποία αφορά στην επίσκεψη στο Ειδικό σχολείου Ηρακλείου, με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές να είναι ντυμένοι «Άη Βασίληδες», με σκοπό να κάνουν έκπληξη και να μοιράσουν δώρα στα παιδιά.

GOLD στην κατηγορία “Best in Sports Marketing – Retail Brands“, για το βίντεο: “Η καραντίνα των Κρητικών”, που έγινε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, λόγω Covid-19, στο οποίο πρωταγωνιστούν επτά Κρητικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, με διαλόγους στην κρητική διάλεκτο και το μήνυμα “Μένουμε Σπίτι”.

GOLD στην κατηγορία “Best Content for Sports” για την ενέργεια: “Ασφαλής πορεία”, που έγινε σε συνεργασία με την Avis, για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά. Ο Γιώργος Σίμος και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έστειλαν μήνυμα μέσω βίντεο στους οδηγούς για την σωστή οδηγική συμπεριφορά, ενώ μοίρασαν και σχετικά φυλλάδια σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

GOLD στην κατηγορία “Best Strategy for Customer Loyalty“, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, για την πιστωτική κάρτα “OFI FC Visa”.

BRONZE στην κατηγορία “Best in Sports Marketing” για την καμπάνια: “Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα”, για την ενημέρωση και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, η οποία διήρκησε όλο τον μήνα Οκτώβριο του 2019».

bracveia1.jpg#asset:247858

Ο Commercial Director της ΠΑΕ ΟΦΗ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων: «Η ομάδα του ΟΦΗ κουβαλάει μια ιστορική αθλητική κληρονομιά, και εκπροσωπεί μια ολόκληρη γεωγραφική περιφέρεια, όπως είναι η Κρήτη. Στα δυο αυτά χρόνια της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς και της διοικητικής της σελίδας, έχουμε καταγράψει και επιτύχει υψηλούς ποιοτικούς στόχους σε αθλητικό και διοικητικό επίπεδο.

Πιστοί σε ένα οργανωμένο πλάνο και στη στρατηγική μας, δεν θα είχαμε καταγράψει το δικό μας στίγμα εάν δεν είχαμε αρωγούς και συμμετέχοντες σε αυτό το σχέδιο, κορυφαίες εταιρείες – η κάθε μια στον τομέα της – που πίστεψαν και δεσμεύτηκαν στον εμπορικό μας σχεδιασμό. Το ανθρώπινο δυναμικό του ΟΦΗ, με ποιοτική ομοιογένεια και δυνατότητες, υιοθετεί και υλοποιεί το πλάνο, στο οποίο συμμετέχει ενεργά, είτε από τον αθλητικό ή διοικητικό του ρόλο και ευθύνη, με κοινό κώδικα επικοινωνίας και αξιών, που ο ΟΦΗ πρεσβεύει σε κάθε του δράση, στην ουσία, στο Marketing και στην Επικοινωνία.

Θέλω να αποδώσω τα εύσημα γι’ αυτή τη μεγάλη διάκριση (της ανάδειξης του ΟΦΗ σε Club of the Year), στους ανθρώπους του οργανισμού του ΟΦΗ, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο διοικητικό που εργάζονται με συνέπεια αρχών στη διαμορφούμενη εταιρική μας κουλούρα, και να ευχαριστήσω το σύνολο των συνεργατών /χορηγών μας που μας εμπιστεύονται και συμπορεύονται μαζί μας, για τη μεγιστοποίηση των πλεονεκτημάτων της μεταξύ μας συνεργασίας, σε προοπτική μέλλοντος.

Σε ένα απρόσμενα διαμορφούμενο περιβάλλον, λόγω των συνθηκών της πανδημίας, με επιπτώσεις στα σπορ σε παγκόσμιο επίπεδο, η αρωγή των χορηγών και εμπορικών συνεργατών, μας δίνει εκτός από δύναμη και κίνητρα να συνεχίσουμε, το μέγιστο κίνητρο της ευθύνης, απέναντι στην εμπιστοσύνη τους στον ΟΦΗ, και έτσι θα συνεχίσουμε για μεγαλύτερους στόχους».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.