«Σας περιμένουμε ξανά στο Ηράκλειο»

16:47 | 07/07/2021

Το ΕΑΚΗ αποχαιρέτησε την Εθνική βόλεϊ γυναικών.

H «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Κρήτη και συνεχίζει στον Βόλο τη δουλειά για τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Την παραμονή της αναχώρησης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ, Γιώργος Καραμπέτσος, παρέθεσε δείπνο στις Αρχάνες, από όπου είναι η καταγωγή, της μητέρας του.

Το «παρών» έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης. Τα κορίτσια της Εθνικής, μάλιστα, τους έκαναν δώρο από μία μπάλα με τις υπογραφές τους, ενώ τους ευχαρίστησαν για την στήριξη τους, στην Εθνική ομάδα.

Δώρο, επίσης, έκαναν μία φανέλα με τις υπογραφές τους στον πρόεδρο του ΕΑΚΗ, Λευτέρη Ζερβό, αλλά και στο μέλος του Δ.Σ. του ΕΑΚΗ Μαρία Παπαδάκη.

Στην ανακοίνωση του το ΕΑΚΗ αναφέρει: «Ήταν τιμή μας που φιλοξενήσαμε την Εθνική ομάδα βόλει γυναικών στις εγκαταστάσεις μας στο Λίντο. Θέλουμε το Λίντο να γίνει το σπίτι του βόλεϊ και περιμένουμε μεγάλες διοργανώσεις σε αυτό. Κορίτσια με όλη μας την καρδιά σας περιμένουμε, ξανά κοντά μας! Καλή επιτυχία στο Πανευρωπαικό!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.