Σε αναζήτηση προπονητή ο Ζαρός

09:43 | 10/06/2020

Ο Δημήτρης Κόκκινος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Ζαρού τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του Ζαρού:

Λένε ότι ολα τα ωραία έχουν κάποτε ενα τέλος!

Έτσι γίνεται απο σήμερα και με την συνεργασία Α.Ο Ζαρου και Δημήτρη Κόκκινου. Ο αξιολογος προπονητής που συνδυασε την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας με επιτυχίεςκαι η Διοίκηση του Συλλόγου έλυσαν τη συνεργασία τους.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη της Διοικησης αλλα φίλαθλος κοσμος της ομάδος, οφείλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Δημήτρη Κόκκινο για την αξιοπρεπή και σημαντική παρουσία του στην ομαδα.

Κατάφερε ως προπονητής, με την παρουσία αξιόλογων ποδοσφαιριστών να πετύχει αυτο που ολοι χαρακτήριζαν ακατόρθωτο πριν δυο χρόνια. Την κατάταξη στην πρώτη θεση της βαθμολογίας στην Α1 ΕΠΣΗ , σε μια χρονιά με δυνατές ομάδες στην κατηγορία.

Πέρυσι συνέχισε με μια επισης αξιόλογη πορεία, που μπορεί να μην συνδυάστηκε με πολλά νικηφόρα αποτελέσματα, κατάφερε όμως να παρουσίαση μια δυνατή ομάδα εντός και εκτός έδρας, που αποτελούσε πάντα ποδοσφαιρικό φόβο στον αντίπαλο.

Παράλληλα, δημιούργησε ενα καταπληκτικό κλιμα εντος κι εκτος γηπέδου και δέθηκε με τον φίλαθλο κοσμο του Ζαρου.

Η λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κόκκινο δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω, απο συνέχιση των αριστων σχέσεων μεταξυ των δύο πλευρών.

Ευχόμαστε στον άνθρωπο και προπονητή Δημήτρη Κόκκινο, "καλή συνέχεια σε οτι κάνει και πάντοτε επιτυχίες σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο!

Ευχαριστούμε!!

Για τον Α.Ο ΖΑΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αλπαντακης Χαράλαμπος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.