Σε απόσταση αναπνοής ο Τσιτσιπάς από τον Μεντβέντεφ

13:20 | 24/10/2022

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης μετά την πορεία του στο τουρνουά της Στοκχόλμης, όμως μείωσε τη διαφορά του από τον Μεντβέντεφ.

Μόλις μία αλλαγή είχαμε στην πρώτη δεκάδα της Παγκόσμιας κατάταξης με τον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ να ανεβαίνει στο Νο9 παίρνοντας τη θέση του Τέιλορ Φριτζ που έπεσε στο Νο10.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πλευρά του παρέμεινε στο Νο5, ενώ στην κορυφή βρίσκονται κατά σειρά οι Αλκαράθ, Ναδάλ και Ρουντ.

Αυτό που μπορεί να παίξει ρόλο στην τελική κατάταξη είναι οι βαθμοί που πήρε ο Τσιτσιπάς στην Στοκχόλμη. Μπορεί να μην κατέκτησε το τρόπαιο, όμως αυτοί οι 105 πόντοι του επέτρεψαν να πλησιάσει σε απόσταση βολής τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Αυτή τη στιγμή ο Ρώσος είναι τέταρτος με 5155, ενώ ο 24χρονος Έλληνας έχει 5035.

Ουσιαστικά μέχρι το τέλος της χρονιάς έχουμε αυτή την εβδομάδα τα δύο 500αρια σε Βιέννη και Βασιλεία και από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Νοεμβρίου το 1000άρι στο Παρίσι πριν πάμε στο ATP Finals (13-20/11).

Με τους βαθμούς που είναι διαθέσιμοι όλες οι θέσεις στη δεκάδα είναι ανοικτές και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η τελική κατάταξη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.