Σε εξέλιξη το σπουδαίο ITF τουρνουά της Κρήτης

17:01 | 14/11/2019

Το περασμένο σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε η 1η εβδομάδα του 15th Lyttos Beach ITF World Tennis Tour.

Οι σειρά των έξι  διεθνών πρωταθλημάτων  ITF για άντρες και γυναίκες άρχισε στις 4 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου υπό την αιγίδα της ΕΦΟΑ. 

Η ace tennis academy με διευθυντή αγώνων τον Αντώνη Καλαϊτζάκη  βρίσκεται εκεί και καθοδηγεί όλη την ομάδα οργάνωσης  για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση όλων των αναγκών των παιχτών.  

Ο κ.Καλαϊτζάκης δηλώνει ενθουσιασμένος με το επίπεδο των  συμμετοχών καθώς είναι αρκετά υψηλές και σε αριθμό αλλά και σε ποιότητα παιχτών. Οι παγκοσμίου επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις του Lyttos Beach βοηθάνε στην ακόμη καλύτερη λειτουργεία των αγώνων αλλά και των αναγκών κάθε αθλητή.

Για την πρώτη εβδομάδα νικητές αναδείχθηκαν στα μονά αντρών ο Γάλλος Geoffrey BLANCANEAUX  Νο 1 του ταμπλό ο οποίος επιβλήθηκε επί του Ισραηλινού Yshai OLIEL [2] με 6-1, 6-2.

Στις γυναίκες ο τελικός δεν διεξήχθη λόγω ασθένειας της Ιταλίδας Melania DELAI  οπότε και αναδείχθηκε νικήτρια η Lisa PIGATO  επίσης Ιταλίδας άνευ αγώνα.

Και αυτό το σαββατοκύριακο θα υπάρξουν τελικοί στον χώρο του Lyttos Beach και ώρα έναρξης 11:00 π.μ., ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.