Σε ελεύθερη πτώση ο Εργοτέλης

Betsson Super League 2

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε με 2-3 στο ''Ελ Πάσο'' από την Καλλιθέα και έφτασε τις τρεις σερί εκτός έδρας ήττες - παράπονα για την διαιτησία από την κρητική ομάδα

Ένα εντελώς τρελό ματς έλαβε χώρα στο γήπεδο της Καλλιθέας. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε ένα απίστευτο παιχνίδι με πέντε γκολ και δύο ανατροπές.


Στο 18' ο Μουνιέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Εργοτέλη και έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια ο Εργοτέλης αντέδρασε και το γύρισε με δύο στημένες φάσεις. Αρχικά, στο 27' ο Κωστανάσιος με πέναλτι έκανε το 1-1 ενώ στο 36' ο Μπουρσέλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε τα πάνω-κάτω. Όμως, η χαρά δεν κράτησε για πολύ για την κρητική ομάδα. Στο 40' ο Κωστίκα έκανε το 2-2 ενώ στις καθυστερήσεις ο Μουνιέ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ με τους παίκτες του Μπαδήμα να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Το β΄μέρος δεν ξεκίνησε με την ίδια ορμή για τις δύο ομάδες. Ο Κωστίκα έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Τσέλιο να είναι ετοιμότητα, όμως ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ίδιο με το πρώτο 45λεπτο. Ο Μπαδήμας προσπάθησε με αλλαγές να αλλάξει τα δεδομένα και να φτάσει η ομάδα του στην ισοφάριση. Στο 60' ο Εργοτέλης ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Πέιο εντός περιοχής, πίεσε στα τελευταία λεπτά για το γκολ όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις μπροστά από τον Στρέζο και έτσι o Eργοτέλης υπέστη την 3η σερί εκτός έδρας ήττα και πλέον έχει τέσσερα σερί ματς χωρίς να ''χαμογελάσει''.

Την επόμενη αγωνιστική ο Εργοτέλης υποδέχεται το Αιγάλεω, θυμίζουμε ότι έχουν αναβληθεί τρία παιχνίδια για την ομάδα του Ηρακλείου. Αυτό ήταν το 10ο ματς, παραμένει στους 11 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουκούλας (Λέσβος).

Οι συνθέσεις

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης (Ποζατζίδης 81'), Κόλα, Κατσούρρι (Ντουμάνης 76'), Mico, Βουτσάς (Appi 58'), Μπουρσέλης, Πέϊος, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (Μπουτσάκης 58'), Farrag (Conraad 46')

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας, Κιουλτζόπουλος, Μπουλούλης, Nascimento, Omar, Mounier, Κυνηγόπουλος, Κωστίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το LIVE του αγώνα

Η σπουδαία νίκη της Επισκοπής - το πανόραμα της Superleague 2

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.