Σε... φόρμα ο «Φίλιππος» του ΟΦΗ

SMS
08:12 | 29/11/2019

Η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ βρέθηκε στην παραλιακή του Ηρακλείου με έναν παίκτη να δείχνει λίγο παραπάνω... ζήλο, κι ότι βρίσκεται σε (ψυχολογική) φόρμα

Με το χαμόγελο στα χείλη, σύσσωμη η ομάδα του ΟΦΗ που βρέθηκε στην παραλιακή της πόλης το πρωί της Πέμπτης (28/11), μοίραζε ενημερωτικά φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς.

Η κεντρική συμβουλή για τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, βγαλμένη απ’ την... καθομιλουμένη της Κρήτης: “Το νου σας κοπέλια”.

Το κέφι περίσσευε. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, έμοιαζαν να διασκεδάζουν συμμετέχοντας σε μία σπουδαία κοινωνική δράση. Ένας όμως έδειξε λίγο παραπάνω... ζήλο, κι ότι βρίσκεται σε (ψυχολογική) φόρμα: Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα που είχε βαλθεί να μοιράσει όλα τα φυλλάδια που κρατούσε στα χέρια του, φθάνοντας ως το τέλος της ουράς των οχημάτων που περίμεναν ν’ ανάψει το πράσινο φανάρι!

Οι συμπαίκτες του θέλησαν να τον “πειράξουν” αρκετές φορές, πρώτοι και καλύτεροι οι Ναμπί και Νάστος που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο με τον Βραζιλιάνο! Ο ''Φίλιππος'' όπως τον αποκάλεσε ο αρχηγός του ΟΦΗ συνέχισε απτόητος με αμείωτη όρεξη τη διανομή των φυλλαδίων!

Με την απόδοσή του στο πρόσφατο φιλικό με τον ΠΟΑ και με την διάθεσή του, έδειξε ότι ο πρόσφατος τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε ανήκει στο παρελθόν. Κι αν δείξει ανάλογη θέρμη και στο χορτάρι είναι βέβαιο ότι θα βρει σύντομα τον καλό (και πολύ ελπιδοφόρο) εαυτό του, ωφελώντας και την καριέρα και πολύ περισσότερο την ίδια του την ομάδα που έχει επενδύσει πολλά στον 20χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ βγήκε στους δρόμους: «Το νου σας κοπέλια»

Τα φυλλάδια και οι σέλφι

«Θερμά συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, πάμε όλοι μαζί»

Ντίνας: «Σημαντική η δράση του ΟΦΗ, έχουμε πολλά ατυχήματα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.