Σε γυμνάσιο στο Βενεράτο η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ

16:35 | 11/11/2021

Eκεί παρέδωσαν στους ιθύνοντες του σχολείου μια φανέλα μια υπογεγραμένη μπάλα και ενα κασκόλ της ομάδας μας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΦΗ:

Για να γίνουν βήματα μπροστά πρέπει να τολμήσεις και εμείς το πράττουμε καθημερινά με μικρά βήματα. Γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε να υπάρξει, ώστε όλοι μας να δούμε γενικά τον αθλητισμό και το μπάσκετ από μία καινούργια οπτική γωνία. Με αισιοδοξία και την ελπίδα πως οδηγούμαστε σε ένα καλύτερο αύριο.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Βασίλης Ράλλης, οι παίκτες μας, Κώστας Πάλλης, Μανος Μηλαθιανάκης,Μιχάλης Κοκοσάλης, και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του τμήματος μπάσκετ ΟΦΗ, Ηρακλής Σφακιανάκης μαζί με τον έφορο της ανδρικής ομάδας Σωτήρη Καρτατζόγλου επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Βενεράτου, όπου έδωσαν αυτόγραφα και μοιράστηκαν με τα παιδιά το νόημα του αθλητισμού προσκαλώντας τα στο Κυριακάτικο ματς 14.11 στο ΒΑΚ.

Eκεί παρέδωσαν στους ιθύνοντες του σχολείου μια φανέλα μια υπογεγραμένη μπάλα και ενα κασκόλ της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του γυμνάσιο Βενεράτου, Δελλατόλα Στέλιο, τον πρόεδρο πολιτιστικού συλλογού, Βαγγέλη Μαραγκάκη και τον γενικό γραμματέα αθλητικού σωματείου Παλιανής, Στέλιο Ξενάκη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Περισσότερο από όλους όμως ευχαριστούμε τους δεκάδες μικρούς μας φίλους, τόσο για την φιλοξενία, όσο και για τα χαμόγελα που μας χάρισαν απλόχερα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.