Σε καλό δρόμο…

09:02 | 26/07/2018

…βρίσκεται η προετοιμασία του ΟΦΗ, όχι μόνο λόγω των δυο νικών που έχει σε ισάριθμα φιλικά που έχει δώσει, αλλά και για την εικόνα που παρουσιάζει, καθώς και την έλλειψη τραυματισμών και προβλημάτων.

Προφανέστατα βέβαια είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, παρόλα αυτά τα πρώτα δείγματα γραφής που παρουσιάζει ο Όμιλος, δείχνουν πως δουλεύει σωστά και στον έναν (το λιγότερο) μήνα που έχει εμπρός του μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, θα μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, διορθώνοντας αυτά που έχει εντοπίσει ο προπονητής. 

Παράλληλα θα συνεχιστούν οι δοκιμές που έχει στο αγωνιστικό του πλάνο ο Παπαδόπουλος, τόσο σε ότι έχει να κάνει με πρόσωπα, όσο και με σχήματα. Στο δεύτερο φιλικό με τη Λάρισα, είδαμε τον ΟΦΗ να αγωνίζεται στην επανάληψη δίχως καθαρόαιμο φορ και στο πρώτο ημίχρονο να παίζουν μαζί οι Σάσι και Βουό. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θέλει να δει ο τεχνικός του Ομίλου, προκειμένου να πάρει την οριστική του απόφαση για το αν θα αποκτηθεί ή όχι επιθετικός. 

Την παρούσα στιγμή η κρητική ομάδα δείχνει πως χρειάζεται έναν παίκτη περιοχής, όμως ενδεχομένως να έχει στο νου του ο Παπαδόπουλος κάποιες εναλλακτικές λύσεις, κάτι που ίσως γίνει στο τελευταίο φιλικό, αυτό του ερχόμενου Σαββάτου (28/7) με την Παναχαϊκή. Παίκτες “stand by” υπάρχουν, ενώ πάντα στο… βάθος παραμένει η περίπτωση του Δημήτρη Μάνου, με τα δεδομένα να είναι όπως τα έχουμε αναφέρει στο παρελθόν. 

Η παρουσία στο Καρπενήσι και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ και υπεύθυνου των μετεγραφικών θεμάτων, Κώστα Καζανάκη, του δώσει την ευκαιρία να έχει σε συνεργασία με τον προπονητή, να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα που υπάρχουν, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά, για το αν και πότε θα γίνει μετεγγραφή για τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο κ. Καζανάκης τόνισε για την ομάδα του: «Να είναι σίγουρος ο κόσμος του ΟΦΗ ότι έρχονται καλύτερες μέρες», ενώ για την αναμέτρηση με τη Λάρισα, ανέφερε: «Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ευχαριστήθηκα από αυτό που είδα. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και υπάρχει αγάπη. Συνεχίζουμε με χαμηλούς τόνους και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.