Σε ρυθμούς Ηροδότου η Επισκοπή

17:27 | 20/02/2020

Οι Ρεθυμνιώτες έκαναν κάλεσμα στον κόσμο τους.

Η Επισκοπή είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς βρίσκεται στο +7 από τη δεύτερη θέση και φυσικά έχει σημαντικό πλεονέκτημα.

Οι «κυανόλευκοι», πάντως, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην πρεμιέρα των πλέι οφ, καθώς την Κυριακή (23/02) υποδέχονται τον Ηρόδοτο.

Στην ενημέρωση τους, μάλιστα, για το ματς, ζητούν τη στήριξη των φίλων τους. Αναλυτικά:

«Εντατικά προετοιμάζεται η ομάδα μας για την πρεμιέρα των play off, αυτή την Κυριακή (23/2, 15.00) όπου φιλοξενεί τον πρώτο της αντίπαλο, τον Ηρόδοτο.

Ενόσω ο προπονητής μας, Γ. Βέλιτς προπονεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (χθες προπονήθηκαν στο ΔΑΚ Γάλλου «Π. Βαρδινογιάννης», γίνονται μια σειρά από εργασίες στο γήπεδο προκειμένου να έχει μια εικόνα που κλείνει σαφέστατα προς το ιδανικό.

Το χόρτο κουρεύτηκε στο ιδανικό ύψος, ο αγωνιστικός χώρος αποκτά γραμμές (που βοηθούν στις αποφάσεις για το οφσάιντ αλλά και στην τηλεοπτική κάλυψη).

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου μας κάνει ένα ευρύτερο κάλεσμα, τόσο προς τους Ρεθεμνιώτες όσο και στους απανταχού φιλάθλους του ποδοσφαίρου που αρέσκονται στο καλό ποδόσφαιρο να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Ήδη τυπώθηκαν και τα εισιτήρια τα οποία θα τιμώνται προς 5 και 10 ευρώ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.