Το γκολ νίκης του Ηλία και η αφιέρωση!

SMS
12:11 | 31/12/2020

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ιταλικής ομάδας του στα τελευταία ματς - δείτε το γκολ του

Στην πρόσφατη επικράτηση επί της Πεσκάρα ο Ηλίας Κουτσουπιάς είχε ασίστ και στη χθεσινή εκτός έδρας νίκη επί της Βιτσέντζα ήταν εκείνος που με το παρθενικό του τέρμα στη Serie B χάρισε το «τρίποντο» στους φιλοξενούμενους (0-1).

Ο νεαρός μέσος, που είχε σκοράρει και σε πρόσφατο παιχνίδι για το Copa Italia, βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και παρουσιάζεται όλο και βελτιωμένος.


Ο Κουτσουπιάς αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε στην οικογένεια του και είπε αναλυτικά: «Όταν είδα την μπάλα να μπαίνει, κράτησα την ανάσα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Κερδίσαμε έναν σημαντικό αγώνα και, όπως είπα πριν από λίγες μέρες, μετά τον αγώνα με την Πεσκάρα, το πρωτάθλημά μας ξεκίνησε πραγματικά.

Το γκολ το αφιερώνω στην οικογένειά μου που ήταν και είναι πάντα κοντά μου. Τώρα δεν πρέπει να απογοητεύσουμε. Η Τσιταντέλα έρχεται τη Δευτέρα για να μας κερδίσει. Θα είναι άλλο ένα μεγάλο τεστ για εμάς».

Ο Κουτσουπιάς πρόσθεσε ακόμη: «Ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, αλλά πάνω απ' όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι αρκετά τυχερός που παίζω σε ένα υπέροχο γκρουπ, με βοηθούν πολύ και η σκέψη ότι το γκολ μου έφερε 3 βαθμούς, με κάνει πραγματικά χαρούμενο. Μια πολύ ξεχωριστή χρονιά τελειώνει, σίγουρα υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά αυτό το φινάλε πρέπει να είναι η αφετηρία για ένα υπέροχο 2021».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.