Σε ζωντανή μετάδοση το Ευρωπαϊκό πρωτάθημα

14:11 | 12/01/2020

Από τη συχνότητα της Δημόσιας τηλεόρασης θα μεταδοθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο που θα λάβουν μέρος οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών.

Η διοργάνωση που διεξάγεται στη Βουδαπέστη αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις Εθνικές μας ομάδες να δείξουν τις δυνάμεις του. Αμφότερες κυνηγούν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020.

Το δελτίο τύπου της ΕΡΤ αναφέρει:

Το Ευρωπαϊκό Πόλο πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ. Στη Βουδαπέστη από τις 12 ώς τις 26 Ιανουαρίου 2020 οι Εθνικές μας Ομάδες Ανδρών και Γυναικών θα δώσουν τη δική τους μάχη στο Κλειστό Κολυμβητήριο–κόσμημα, στις όχθες του Δούναβη, την «Duna Arena», για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης.

Η Δημόσια Τηλεόραση, για μία ακόμη φορά, βρίσκεται στο πλευρό των Εθνικών Ομάδων Πόλο, στο άθλημα που μας έχει χαρίσει τόσες διακρίσεις. Η ΕΡΤ θα προσφέρει σε απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις τις ελληνικές μάχες, καθώς και τις σημαντικότερες «μονομαχίες» της διοργάνωσης, από την πρώτη ημέρα των αγώνων μέχρι τους τελικούς που θα δώσουν τα μετάλλια.

Σε μια χρονιά που το καλοκαίρι θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, αυτή η διοργάνωση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, μιας και μέσω αυτής δίνονται και ολυμπιακά εισιτήρια.

Η δύο φορές χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια (2005, 2015) Εθνική των Ανδρών και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2011, η ασημένια ολυμπιονίκης του 2004 και η τρεις φορές φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (2010, 2012, 2018) Εθνική των Γυναικών μόνο στην ΕΡΤ.

Στις δύο εβδομάδες της διοργάνωσης θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ Sports και την ΕΡΤ3 περισσότεροι από 30 αγώνες, σε περιγραφή των απεσταλμένων της ΕΡΤ στη Βουδαπέστη, Γιάννη Αναγνωστόπουλου και Παναγιώτη Σαμαρά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.