ΣΕΑΠΗ: Σεμινάριο για τον απινιδωτή

16:16 | 28/03/2018

Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 31/3 και ώρα 10:30πμ, με σκοπό την παρουσίαση και την εκμάθηση χρήσης απινιδωτή.

Πιο συγκεκριμένα το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου στην Ανδρόγεω. Εκεί θα μπορεί να παραβρεθεί και να παρακολουθήσει το σεμινάριο αυτό όχι μόνο σε όσους απευθύνεται αλλά και σε οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενο.

Η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 10:30πμ στο πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου στην Ανδρόγεω θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση και το σεμινάριο για την εκμάθηση χρήσης του πιο εύχρηστου απινιδωτή, τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά και ενήλικες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το σεμινάριο απευθύνεται προς όλα τα σωματεία της πόλης, αθλητικούς φορείς, γιατρούς αλλά και προς κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Ομιλητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Λαμπρογιαννάκης Εμμανουήλ καρδιολόγος του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ενώ η παρουσίαση για την σωστή χρήση του απινιδωτή θα πραγματοποιηθεί από τον κ.Μαρκόπουλο Χρήστο Τεχνολόγο Ιατρικών Μηχανημάτων.

Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται από τον ΣΑΕΠΗ με αφορμή την δωρεά απινιδωτών στην οποία προχώρησε αρχικά σε δυο γήπεδα της πόλης μας αυτά της Μινωϊκής και του ΕΓΟΗ. Μάλιστα αξίζει να επισημάνουμε ότι δεν θα διεξάγεται αγώνας η προπόνηση χωρίς απινιδωτή.

Τέλος ν’ αναφέρουμε ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής του σεμιναρίου θα γίνουν και τέσσερις τιμητικές βραβεύσεις σε δυο παράγοντας και σε δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για το ήθος και την προσφορά τους στον αθλητισμό. Ο λόγος για τους Γιώργο Μαγκουσάκη, Στάθη Αμανατίδη και Μανόλη Πολυχρονάκη, Αντώνη Γιαλαμά αντίστοιχα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.