«Σεφτέ» στους «Ζωσιμάδες»

19:06 | 04/11/2019

Ο Εργοτέλης ήρθε 2-2 εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δύσκολο έργο, όμως στάθηκαν καλά σε γενικές γραμμές.

Μπορούν, μάλιστα, να αισθάνονται και λίγο άτυχοι, μιας και πήραν το προβάδισμα δύο φορές, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του και οι φιλοξενούμενοι, αφού έγιναν επικίνδυνοι με τον Κουατένγκ στο 10’, μπόρεσαν να προηγηθούν στο 18’. Σε καταπληκτική αντεπίθεση, ο Τσέλιος έβγαλε αριστερά μόνο τον Κουατένγκ, που έδωσε έτοιμο γκολ στον Έφορντ για να γίνει το 0-1.  

Οι «κυανόλευκοι» στη συνέχεια πίεσαν, είχαν καλές στιγμές με Σιόντη (23’), Σκονδρα (29’,33’) και Νάουμετς (36’), αλλά δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η επανάληψη ξεκίνησε άσχημα για τον Εργοτέλη, καθώς στο 54’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο Παμλίδης ισοφάρισε.

Η «απάντηση», βέβαια, των «κιτρινόμαυρων» ήταν άμεση. Στο 58’, έπειτα από ακόμη ένα υπέροχο συνδυασμό, ο Μπούσης πάσαρε στον Ροβίθη, που σε κενή εστία σημείωσε το 1-2.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε στη συνέχεια να γίνει πιο πιεστικός. Αρχικά η ομάδα του Ταουσιάνη δεν απειλήθηκε, αλλά στο 75’ ο Παμλίδης με υπέροχη λόμπα έκανε το 2-2. Το σύνολο του Γιαννίκη κυριάρχησε στα εναπομείναντα λεπτά και στο 81’ απείλησε με τον Νάουμετς.

Στο 92’, μάλιστα, ο Λέο «άγγιξε» το γκολ, ωστόσο Κατσιμήτρος απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του και το 2-2 παρέμεινε.

ΠΑΣ Γιάννενα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσίωτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία (46’ Λεό), Σιόντης (67’ Λιόσης), Νικολιάς (85’ Ξύδας), Καρτάλης, Νάουμετς, Παμλίδης

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Πέϊος, Ντόμινικ, Μπρους, Γροντής (76’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Έφορντ (83’ Μπαράτα), Ιατρούδης (44’ λ.τρ. Ροβίθης), Κουατένγκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.