Ο Βουτσάς ​«ξεκλείδωσε» τον Εργοτέλη

Betsson Super League 2

Ο Εργοτέλης με το εξαιρετικό γκολ του Βουτσά πήρε τη νίκη (1-0) στο βροχερό Παγκρήτιο επί του Παναθηναϊκού Β΄

Την τρίτη του νίκη πανηγύρισε ο Εργοτέλης στη Super League 2. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού Β' για την 6η αγωνιστική του Β' ομίλου και ανέβηκε στην 6η θέση με 10 πόντους.


Mε όρεξη και διάθεση να πιέσουν τον Παναθηναϊκό Β' μπήκε στο γήπεδο ο Εργοτέλης. Με πολλά λάθη οι δύο ομάδες και αρκετές ανολοκήρωτες επιθέσεις, ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερο στο α' μέρος, προηγήθηκε με το υπέροχο γκολ του Βουτσά στο 14', έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, βρήκε αρκετές προϋποθέσεις και για άλλεςσημαντικές ευκαιρίες όμως ήταν επιπόλαιος και δεν μπορούσε να καταγράψει εύκολα τελική φάση.

Στην επανάληψη είδαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Οι ουρανοί ''άνοιξαν'' στο Ηράκλειο κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο στο β' μέρος. Το ματς άνοιξε με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετούς χώρους να δημιουργήσουν, έφτιαξαν περισσότερες τελικές χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τους δύο τερματοφύλακες.

Πρακτικά δεν συνέφερε τον Εργοτέλη ο ρυθμός, όμως τελικά η κρητική ομάδα πήρε το πολύτιμο 1-0 σε ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (Ποζατίδης 87’) Σαρρής, Mico, Μπουτσάκης (Νεράλ 78’) Βουτσάς, Πέϊος, Κωστανάσιος, Kwateng (Κοκκίνης 68’) Conraad (Πατρινός 87’)

Παναθηναϊκός Β’ (Γιάννης Βονόρτας):Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Σένκεφελντ (Ρόμπι 69’) Αντωνιου (Μαρτίνης 69’) Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης (Τσιριγώτης 78’) Ηλιαδης, Μαραθωνίτης (Κρυπαράκος 60’) ,Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Σέχου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.