«Σφαγή» του Εργοτέλη - με το «έτσι θέλω» ο Ιωνικός στην Superleague!

17:26 | 19/05/2021

Ο Εργοτέλης παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στη Νίκαια, ο διαιτητής Φωτιάς είχε άλλη γνώμη για τον... νικητή - ανύπαρκτη κίτρινη και αποβολή στον Τσέλιο και ελεγχόμενο το 1-1 για φάουλ στον Κατσιμήτρο, νίκη - άνοδος για τον Ιωνικό (2-1) - πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους oι οποίοι τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες

Έπειτα από ένα νευρικό και χωρίς φάσεις πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη έγιναν ΟΛΑ. Ο Εργοτέλης μπήκε νωθρά αλλά στο 60' ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Κοκκίνη έπειτα από ωραία ατομική του Μανουσάκη από τα αριστερά. Εκεί που η κρητική ομάδα κρατούσε άνετα το σκορ, ο προπονητής του Ιωνικού Δημήτρης Σπανός ρίσκαρε, έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τους Κάστρο και Πλατέλλα όμως πρωταγωνιστής στη συνέχεια ήταν ο... διαιτητής Φωτιάς! Στο 72' απέβαλε με 2η κίτρινη τον Τσέλιο σε μια φάση που ο μέσος του Εργοτέλη δεν έκανε φάουλ ενώ στην συνέχεια, ο Ρόλε (στην εκτέλεση του φάουλ) ο Κατσιμήτρος δεν μπλόκαρε με τον Μουμίν να κάνει το 1-1, σε μια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για επιθετικό φάουλ. Μέχρι να συνέλθει ο Εργοτέλης ο Ιωνικός έκανε το 2-1 και κάπου εκεί τελείωσε το ματς και η άνοδος για τον μαχητικό Εργοτέλη που δικαίως αισθάνεται αδικημένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Ιωνικός είχε... φιλάθλους στο γήπεδο. Στο άλλο ματς η Ξάνθη έκανε το 1-0 και τελικά κατέλαβε την 2η θέση αφήνοντας τον Λεβαδειακός εκτός. Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο Εργοτέλης.

---> ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Τα αποτελέσματα:

  • Ξάνθη - Λεβαδειακός 1-0
  • Ιωνικός - Εργοτέλης 2-1
  • Χανιά - Διαγόρας 2-0

Η τελική βαθμολογία

1. Ιωνικός 53 (άνοδος)

2. Ξάνθη 51 (μπαράζ με Παναιτωλικό)

3. Λεβαδειακός 50

4. Εργοτέλης 48

5. Χανιά 42

6.Διαγόρας 30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η φάση - σκάνδαλο στη Νίκαια που έκρινε την άνοδο!

Η μεγάλη απόκρουση του Κατσιμήτρου που τελικά δεν... καταγράφηκε!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.