«Σφαλιάρα» της Λέφσκι στον ΠΑΟΚ!

21:57 | 21/07/2022

Μέγα κάζο για τον ΠΑΟΚ που έχασε από τη Λέφσκι (2-0) στο πρώτο παιχνίδι του β' προκριματικού γύρου του Conference League.

«Ξεθώριασε» απότομα από τον πρώτο κιόλας αγώνα του στο Europa Conference League, η εφετινή ευρωπαϊκή προοπτική του ΠΑΟΚ και η προσδοκία να επαναλάβει μία πορεία αντίστοιχη με την περσινή, όπου είχε φτάσει ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε με 2-0 από τη Λέφσκι στο «Γκιόργκι Ασπαρούχοφ» της Σόφιας, στον πρώτο αγώνα του για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και πλέον καλείται σε μία εβδομάδα να κάνει στην Τούμπα μία... υπερβατική ανατροπή για να καταφέρει να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο. Οι Γουέλτον Φελίπε στα πρώτα 42' δευτερόλεπτα και Μπαρί (στο 19') σημείωσαν τα δύο γκολ των Βούλγαρων.

Η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (28/7) στις 20:30. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό το νικητή του Βέλεζ (Βοσνία) - Χάμρουν Σπάρτανς (Μάλτα).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ (Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Μιχαΐλοφ, Πετρίς, Σονκό Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεφ, Κράστεφ, Φαν ντερ Κοπ, Μιλάνοφ, Ρονάλντο Σεζάρ (87’ Πέτκοφ), Μπαρί (90' Χόλντερ), Γουέλτον Φελίπε (90'+3 Μίτκοφ).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (71’ Φελίπε Σοάρες), Αουγκούστο, Αντρ. Ζίβκοβιτς (78’ Κωνσταντέλιας), Ντάντας (57’ Κούρτιτς), Κουαλιάτα (57’ Νάρεϊ), Κούτσιας (71’ Μπράντον).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.