Σφοδρή σύγκρουση Σποράρ-Σούλη, αποχώρησε με φορείο ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ!

SMS
22:41 | 17/09/2022

Άντραζ Σπόραρ και Βασίλης Σούλης συγκρούστηκαν σφοδρά στο 1ο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ, με συνέπεια ο τερματοφύλακας των Γιαννιωτών να αποχωρήσει με φορείο και καταχειροκροτούμενος από τους φιλάθλους.

Τρόμο προκάλεσε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" η φάση του 22ου λεπτού του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννενα, η οποία άφησε στο έδαφος Άντραζ Σπόραρ και Βασίλη Σούλη.

Από βολέ του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Σλοβένος φορ έτρεξε για να γίνει κάτοχος της μπάλας στο ημικύκλιο της περιοχής, όπως έκανε και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Ο Σούλης έπεσε με πολλή φόρα στο στήθος του Σπόραρ και οι δύο ποδοσφαιριστές στη συνέχεια βρέθηκαν στο έδαφος και έμειναν εκεί.

Σύσσωμοι οι συμπαίκτες τους έτρεξαν στο σημείο της σύγκρουσης και καλούσαν μετ' ανησυχίας τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων τους.

Το παιχνίδι διεκόπη και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ιδίως στον Σούλη που ήταν σε πιο άσχημη κατάσταση. Μάλιστα, ο Έλληνας τερματοφύλακας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πάνω σε μηχανοκίνητο φορείο και σε πολύ αργή ταχύτητα, για να μην υπάρξουν τραντάγματα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού χειροκρότησε τον Σούλη κατά την αποχώρησή του από το γρασίδι.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πρόβλημα στον αυχένα.

Τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα του ΠΑΣ (αφού ο Ζερόμ Πριόρ ήταν τραυματίας) πήρε ο Βαγγέλης Αθανασίου, ο οποίος ενεπλάκη σε αντίστοιχη φάση μερικά λεπτά αργότερα! Αυτήν τη φορά δεν τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, αλλά ο Σπόραρ, ο οποίος έγινε κι αυτός αναγκαστική αλλαγή.

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.