Σήκωσε ένα γήπεδο… στο πόδι ο Τσιτσιπάς

17:17 | 09/02/2021

Γέλια, επιφωνήματα και… απειλές για αποχώρηση από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, άθελα του πολλές φορές, συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του με τις δηλώσεις του.

Αυτό έκανε και μετά τη νίκη του επί του Σιμόν στον 1ο γύρο του Australian Open, σηκώνοντας στο… πόδι τη Rod Laver Arena.

«Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο εύκολο, έκανα ένα τέλειο παιχνίδι από τη μεριά μου», τόνισε αρχικά, με τον κόσμο να τον επιφωνεί, αφού νόμιζε ότι το ανέφερε αλαζονικά και τον Στέφανο να προσπαθεί να… σώσει την κατάσταση και να λέει: «Νιώθω ότι τα έκανα ήδη μαντάρα».

Το… σόου είχε και συνέχεια, καθώς αναφερόμενος στη νίκη του, επεσήμανε: «Έπαιξα ένα καταπληκτικό παιχνίδι ματς από την αρχή ως το τέλος. Δεν ξέρω ποια ήταν η τακτική του». Στο σημείο αυτό τα γέλια των φιλάθλων ήταν έντονα και ο Τσιτσιπάς είπε:

«Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω. Ήταν το τελευταίο που περίμενα, να παίζω στη Rod Laver Arena και όλοι να γελάνε μαζί μου. Το επίπεδο μου είναι πολύ καλό, νιώθω πολύ τόσο με τα σερβίς μου, όσο και στις επιστροφές.

Έχω ξεκάθαρη εικόνα το πως θα επιστρέψω τη μπάλα και θα ξεκινήσω τους πόντους. Όλο αυτό μου δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση».

Αναφερόμενος στον επόμενο αντίπαλο του, τον Θανάνη Κοκκινάκη, υπογράμμισε: «Είδα μερικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι του, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Τον γνωρίζω από παλιά, που προπονούμασταν μαζί, είναι ένα καλό παιδί».

Δείτε το video:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.