Σήκωσέ το, το τιμημένο!

18:24 | 16/11/2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 τον Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals!

Με τρομερή εμφάνιση, ίσως την καλύτερη της καριέρας του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 6-4 επί του Ρότζερ Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals.

Την Κυριακή θα διεκδικήσει την πρωτιά στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας τον κάτοχο του τίτλου, Γερμανό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ή τον Αυστριακό, Ντόμινικ Τιμ, στον άλλο αποψινό ημιτελικό

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 3-0. Στο έβδομο game ο Φέντερερ προηγήθηκε με 0-40, αλλά ο Τσιτσιπάς βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει με τρομερή ανατροπή. 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ είχαμε περίπου μία επανάληψη όσων είδαμε στο πρώτο. Ο Τσιτσιπάς έκανε break στο δεύτερο service game του, όμως ο Φέντερερ απάντησε με τον ίδιο τρόπο αμέσως μετά. Ο Ελβετός προηγήθηκε με 0-40, αλλά και πάλι ο Τσιτσιπάς κατάφερε να απαντήσει. Τελικά στο δέκατο break point που δημιούργησε κατάφερε να το κάνει και να φέρει το σετ στα ίσα.

Η τρομερή απόδοσή του συνεχίστηκε και στο επόμενο game. Ο Τσιτσιπάς δείχνοντας την τρομερή πνευματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται κατάφερε κάνει εκ νέου break στον Ελβετό και στη συνέχεια να κρατήσει το σερβίς του για να προηγηθεί με 4-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα highlights του θριάμβου του Τσιτσιπά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.