«Σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα…»

19:59 | 10/04/2018

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει υπέρ το δέον δύσκολο έργο για την 22η αγωνιστική της Basket League, καθώς την Τετάρτη (11/04, 16.00) υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό.

Οι «βασιλιάδες» θα παίξουν χωρίς άγχος απέναντι σ’ ένα πανίσχυρο αντίπαλο και θα προσπαθήσουν να… κερδίσουν πράγματα ενόψει της συνέχειας. Ενδεικτικές, εξάλλου, είναι οι δηλώσεις του αρχηγού των Κρητικών. Ο Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε πως αυτό το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα για την ομάδα του.

Ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε: «Το αυριανό ματς είναι ένα παιχνίδι το οποίο για μας ταυτόχρονα σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ότι θα είναι δύσκολο. Από κει και πέρα δεν ξεγράφουμε τίποτα. Καλώς ή κακώς πρώτα παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και μετά με την Κύμη. Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποια πράγματα που έχουμε πρόβλημα και να τα διορθώσουμε και να κοιτάξουμε να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας σαν ομάδα.

Βέβαια το παιχνίδι απέναντι στην Κύμη είναι κομβικό. Θέλουμε να κερδίσουμε και από κει και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τον φετινό στόχο μας».

Ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Δημήτρης Μητρόπουλος, είπε από την πλευρά του: «Παίζουμε κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Άγχος σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν υπάρχει. Είναι από τα ματς που όλα τα παιδιά θέλουν να παίζουν, καθώς το κίνητρο είναι μεγάλο. Πρέπει να μπούμε μέσα χωρίς άγχος και να κάνουμε ό,τι καλύτερο απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες στην Ευρώπη. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να του βάλουμε δύσκολα.

Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας το παιχνίδι με την Κύμη, με το αυριανό ματς να αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ ενόψει Χαλκίδας, καθώς αυτό είναι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο μας στα πλέι οφ».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.