Σημαντικές διακρίσεις του ''Αθλόπολις'' με την Εθνική στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

09:51 | 20/09/2022

Η ομάδα του Αθλόπολις, συμμετείχε στην ελληνική αποστολή με 10 αθλητές-τριες και κατάφερε να αποσπάσει 6 μετάλλια, ανεβάζοντας την Ελλάδα μας ψηλά στο βάθρο των νικητών

Η ανακοίνωση:

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2022(Ju Jitsu 17th Balkan Open Championship), που πραγματοποιήθηκε στη Banja Luka της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, συμμετείχαν 20 χώρες με 800 συμμετοχές αθλητών-ριών.
Η ομάδα του Αθλόπολις, συμμετείχε στην ελληνική αποστολή με 10 αθλητές-τριες και κατάφερε να αποσπάσει 6 μετάλλια, ανεβάζοντας την Ελλάδα μας ψηλά στο βάθρο των νικητών .
Σαμιώτης Γιάννης
Ψυλλάκη Σοφία , Ξενάκη Ζένια, Γεργεριτάκης Σταύρος
Μαρκάκης Γιάννης, Κόκκινος Στέλιος
Εξαιρετική παρουσία είχαν επίσης οι Παπαγιαννόπουλος Αχιλλέας, Μορφιαδάκης Γιώργος και Καλαϊτζάκης Δημήτρης, που έχασαν στον μικρό τελικό και κατάκτησαν την 5η θέση σε πολύ δύσκολες κατηγορίες. Τέλος την 9η θέση κατέκτησε ο Σταματάκης Νικόλας.
"Νιώθω πολύ περήφανος και δικαιωμένος για τους αθλητές μου, για την προσπάθειά τους, της επιμονή τους και τον αγώνα τους.
Ευχαριστώ αρχικά την προπονητική μου ομάδα , Μαρία και Πόπη , τους Πρωταθλητές μου Μάνο και Μάριο και όλους τους αθλητές-τριες που στήριξαν και δούλεψαν μ αυτά τα παιδιά. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς που βρίσκονται πάντα δίπλα μου, μου εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στηρίζουν την ομάδα μας.
Τέλος , ευχαριστώ και συγχαίρω την ελληνική ομοσπονδία μας, ΕΦΕΟΖΖ, και ιδιαίτερα την Πρόεδρό μας κα Χαριτοπούλου που για άλλη μία φορά ήταν δίπλα στους αθλητές της ελληνικής αποστολής.
Επόμενος σταθμός για την ομάδα μου ,τον Οκτώβριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu Abu Dhabi."

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.