Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Super Bowl

12:17 | 03/02/2019

​Ο τελικός αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου NFL,θα μεταδοθεί ζωντανά στη 01:00 τα ξημερώματα Δευτέρας (04/02) και από τα δύο συνδρομητικά Ελληνικά δίκτυα

Ταυτόχρονη διπλή μετάδοση του τελικού του super bowl στην Ελλάδα, από Cosmote TV και Nova, μέσω του αθλητικού καναλιού Fox Sports H.Ο τελικός αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου NFL, Los Angeles Rams - New England Patriots θα μεταδοθεί ζωντανά στη 01:00 τα ξημερώματα Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου και από τα δύο συνδρομητικά δίκτυα.

Ο πλέον εμπορικός αγώνας παγκοσμίως θα λάβει χώρα στο Mercedes-Benz Stadium, στη Ατλάντα της Τζόρτζια. Τον μεγάλο τελικό θα μεταδώσει η Cosmote TV σε σχολιασμό των Αντρέα Παλομπαρίνι και Μάνου Σπανόπουλου.

Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στη 01.00, με την άφιξη των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη 01.30 θα ξεκινήσει η πολυαναμενόμενη «μάχη», ενώ θα υπάρχει σαν δεύτερη επιλογή ήχου, η μετάδοση στα αγγλικά.

Το φετινό τρόπαιο του NFL διεκδικούν οι πρωταθλητές της American Football Conference, Νew England Patriots και οι ομόλογοί τους στην National Football Conference, Los Angeles Rams.

Οι Patriots φτάνουν για 11η φορά σε τελικό ενώ μετρούν 5 τίτλους (2002, 2004, 2005, 2015, 2017). Οι Rams από την άλλη, φτάνουν για τέταρτη φορά στο τέλος της διαδρομής, ενώ έχουν αναδεχθεί μία φορά νικητές, στον τελικό του 2000. Οι δύο φιναλίστ έχουν διασταυρώσει ξανά τα ξίφη τους στο Super Bowl του 2002 με τους Patriots να επικρατούν 20-17.

Το Super Bowl, που έχει ξεπεράσει τα 100.000.000 τηλεθεατών, διεξάγεται φέτος στο Mercedes-Benz Stadium της Ατλάντα και πριν την έναρξη του αγώνα, η Gladys Knight θα αναλάβει να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο. Το show στο ημίχρονο του τελικού, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο όλα τα βλέμματα και αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά μουσικά event, θα αναλάβουν οι Maroon 5, Travis Scott και Big Boi.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.